Befado lasten kengät 342P035 sininen hopea

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 342P035 lasten kengät ovat mukavat ja toimivat tossut, jotka on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka viettävät paljon aikaa leikkiä päiväkodissa. Niiden sininen ja hopea väri houkuttelee huomiota ja sopii samalla moniin lasten tyyleihin.

Nämä kengät erottuvat korotetusta kantapäästä ja vakaista sivuista, jotka varmistavat, että jalka pysyy kunnolla oikeassa asennossa, mikä on erityisen tärkeää lasten jalkojen kehityksen aikana. Sandaalien lisäetu on kengän avoin etuosa, joka mahdollistaa ilmavuuden ja paremman ilmanvaihdon varmistaen lapsen mukavuuden myös lämpiminä päivinä.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset takaavat korkean käyttömukavuuden ja hygienian, minkä ansiosta lapsen jalat pysyvät kuivina ja terveinä. Tossujen hyvin harkittu muotoilu antaa taaperolle mahdollisuuden pukea ne itsenäisesti, mikä kannustaa itsenäisyyteen.

Turvallisuusnäkökulmaa ei ole myöskään unohdettu, koska kengillä on korkean laadun vahvistavat sertifikaatit ja ne ovat ortopedien suosittelemia, mikä tekee niistä hyvän valinnan jalkojen kehittymiseen.

Ominaisuuksia ovat myös jäykkä kantapää ja nahkainen sisäosa, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja -hygieniaa. Kengät suljetaan tarranauhalla, mikä on todistettu ja helppo ratkaisu lapsille.

Tuote on tarkoitettu tytöille ja tossujen kelpoisuus yksittäispakkauksen kanssa on noin 0,2 kg, mikä todistaa niiden keveyden - tärkeä ominaisuus lasten jalkineille. Materiaali, josta kengät on valmistettu, on kangas, joka varmistaa joustavuuden ja kestävyyden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 342P035 lasten jalkineet ovat mukava, turvallinen ja esteettisesti houkutteleva vaihtoehto lasten jalkoihin, jotka sopivat ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön päiväkodissa ja ulkoleikien aikana.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: sininen hopea
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.2

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|