Befado lasten kengät 342P038 violetti vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 342P038 violetti pinkki - Mukavuutta ja turvallisuutta jokaisessa vaiheessa

Jokainen vanhempi haluaa tarjota lapselleen mukavuutta ja turvallisuutta ja samalla varmistaa jalkojen oikeanlaisen kehityksen. Valitsemalla Befado 342P038 lasten kengät violetin ja vaaleanpunaisen sävyissä voit olla varma, että lapsellasi on kaikki mitä hän tarvitsee päiväkodissa, leikkiessään kotona tai leikkikentällä.

Näiden kenkien erityisesti suunniteltu korkeampi kantapää takaa, että lapsen jalka pysyy oikeassa asennossa koko käyttöajan. Kengän vakaat sivut auttavat säilyttämään oikean asennon, mikä on erittäin tärkeää taaperon intensiivisen kasvun ja kehityksen aikana. Nahkainen sisäosa on toinen elementti, joka todistaa, että Befado-brändi välittää nuorimpien terveydestä. Sen ansiosta lapsen jalat ovat paremmin tuetut, mikä edistää hänen tervettä kehitystään.

Befado-sandaalit avovarpailla ovat täydellinen ratkaisu, joka antaa jaloillesi lisätuuletusta lämpiminä päivinä. Lapsi käyttää myös mielellään näitä kenkiä, koska värikäs design violetin ja vaaleanpunaisen sävyissä vetoaa varmasti pikku fashionistaan. Befado varmistaa, että sen tuotteet eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös esteettisesti valmistettuja ja houkuttelevia silmälle.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset ovat toinen näiden jalkineiden etu. Materiaali varmistaa jaloillesi mukavuuden ja hygienian, mikä on äärimmäisen tärkeää varsinkin kun vietät aikaa aktiivisesti. Velcro kiinnitystyyppinä on käytännöllinen ja helppo ratkaisu, jonka avulla lapsi voi pukea ja riisua kengät itsenäisesti ja samalla kehittää itsenäisyyttään.

Valmistaja Befado on kuuluisa huolenpidostaan ​​lasten jalkojen terveydestä. Tämän merkin kengät eivät ole vain mukavia, vaan myös ortopedien sertifioimia ja suosittelemia. Tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,3 kg, mikä todistaa kenkien keveyden - ominaisuus, joka on erityisen tärkeä aktiivisille lapsille.

Valitsemalla Befado 342P038 jalkineet vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että he valitsevat tuotteen, jossa yhdistyvät korkea laatu, toimivuus ja houkutteleva muotoilu, kaikki lasten jalkojen terveyttä ja onnellisuutta ajatellen.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Väri: Violetti vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.3

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|