Befado lasten kengät 516X058 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kun harkitset lasten jalkineiden hankintaa, kolme seikkaa ovat tärkeitä: mukavuus, turvallisuus ja estetiikka. Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja vastatakseen näihin tarpeisiin, on luonut 516X058-mallin hurmaavissa vaaleanpunaisissa väreissä, mikä herättää jokaisen pienen dynaamisten pelien ja muodikkaiden asusteiden ystävän huomion.

Befado-urheilukengät tytöille ovat yhdistelmä toimivuutta ja mukavaa muotoilua. Helppo pukea tarrakiinnityksen ansiosta, ne antavat jopa pienimmille käyttäjille mahdollisuuden nauttia itsenäisyydestä pukeutuessaan. Lisäksi tämä kiinnitystapa takaa kengän täydellisen istuvuuden lapsen jalkaan, mikä on ratkaisevaa pienten jalkojen kehitykselle ja terveydelle.

Tärkeä elementti, joka erottaa tämän mallin, on Befado 516X058 -kenkien jäykkä kantapää. Tämä ominaisuus varmistaa jalan vakautumisen ja riittävän tuen kantapäälle, mikä on välttämätöntä lasten fyysisen toiminnan aikana, erityisesti intensiivisen kasvun ja oikean asennon kehittymisen aikana.

Kengät ovat matalat, mikä tekee niistä kevyet eivätkä rajoita lapsen liikkeitä samalla kun ne takaavat vapauden ja mukavuuden. Joustava ja kiinteä pohja on tehty vaimentamaan mikroiskuja, joita voi syntyä juoksun, hyppäämisen ja muun urheilun aikana sekä jokapäiväisessä käytössä - koulumatkalla tai erilaisilla kävelylenkeillä.

Materiaali, josta kengät on valmistettu, on kangas, joka kestää vaurioita ja varmistaa riittävän ilmankierron. Tämän ansiosta lapsen jalat eivät ylikuumene, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä. Eristyksen puute tekee niistä ihanteellisia kevään ja kesän pakkasille, mikä takaa lämpömukavuuden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 516X058 ovat vaaleanpunaiset, urheilujalkineet, jotka eivät ainoastaan ​​täytä nuorten tyttöjen esteettisiä vaatimuksia, vaan varmistavat ennen kaikkea turvallisuuden ja mukavuuden kaikenlaisessa toiminnassa. Nämä jalkineet sopivat täydellisesti lasten dynaamiseen elämäntyyliin, mutta ovat samalla myös heidän itseluottamustaan ​​vahvistava elementti houkuttelevan muotoilunsa ansiosta.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • Lämmittävä: ei
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Korkeus: matala

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|