Befado lasten kengät 526P080 laivastonsininen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistukseen erikoistunut tuotemerkki, esittelee nuorimmille käyttäjille suunniteltuja malleja, jotka takaavat paitsi heidän mukavuudensa myös jalkojen oikeanlaisen kehityksen. Malli 526P080 ei ole vain vastaus lapsen kasvun ja motoristen taitojen kehittymisen tarpeisiin, vaan myös esteettinen ja toimiva ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät lapselleen laadukkaita jalkineita.

Tummansininen ja harmaa Befado 526P080 -kenkä sopii täydellisesti uusimpiin lasten muodin trendeihin ja tarjoaa samalla vertaansa vailla olevan mukavuuden ja suojan lasten herkille jaloille, jotka ottavat ensimmäisiä, epävarmoja askelia. Valmistettu korkealaatuisesta huovasta, se on pehmeä ja mukava, miellyttävä koskettaa ja kestävä. Jokainen yksityiskohta on huolehdittu, jotta lapsen jalat tuntuvat hyvältä kaikissa tilanteissa.

Lisäksi edistyksellinen, hengittävä pohja on erittäin joustava, mikä on erittäin tärkeää taaperon oikean asennon ja askeleen kehittämisessä. Pohjan joustavuus varmistaa, että jalkineet "toimivat" taaperon kanssa, jolloin jalat liikkuvat luonnollisesti ja vahvistavat niitä.

Nuorimmille suunnitelluissa Befado-saapoissa on korkeampi profiili, joka suojaa tehokkaasti nilkkaa nyrjähdyksiltä ja vammoilla samalla, kun se tarjoaa vakauden ja turvallisuuden tunteen. Kengän sisällä on vuori pehmeällä Soft-B System -tyynyllä, joka pehmustaa lisäksi jokaista askelmaa varmistaen käyttömukavuuden.

Vanhemmat arvostavat jäykkää kantapäätä, joka on avaintekijä kehittyvän nilkkanivelen asianmukaisessa tukemisessa. Lisäksi Befado pienten jalkojen terveydestä välittävänä brändinä on lisännyt tuotteisiinsa Terve Jalkamerkki -sertifikaatin, joka vahvistaa jalkineiden korkeat standardit ja ergonomian.

Kiinnitystyyppinä käytetty tarranauha ei ole vain käytännöllinen, vaan myös helppokäyttöinen, joten voit pukea ja riisua kengät nopeasti myös lasten toimesta. Tämä kiinnitys mahdollistaa myös kengän säätämisen jalan yksilölliseen muotoon.

Befado lasten kengät 526P080 tummansininen ja harmaa ovat täydellinen yhdistelmä toimivuutta, estetiikkaa ja hoitoa lasten jalkojen terveelle kehitykselle. Sekä pojat että tytöt voivat nauttia näiden hurmaavien ja käytännöllisten kenkien tarjoamasta mukavuudesta ja tyylistä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: 526p080
  • Väri: Laivasto harmaa
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|