Befado lasten kengät 533P018 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 533P018 vaaleanpunaiset lastenkengät ovat osoitus luovasta kumppanuudesta tunnettujen kenkämerkkien Inblu ja Befado välillä, jotka yhdistävät taitavasti muotoilun ja toiminnallisuuden vastaamaan nykyaikaisten äitien ja heidän pikkuprinsessien vaatimuksia. Tämän yhteistyön tuloksena syntyi lämmin Mummy & Me -sarja, joka juhlistaa äidin ja tyttären välistä yhteyttä muodikkaan ja mukavan jalkineiden malliston kautta.

Honey-sarjan alkuperäiset ja värikkäät mallit ovat visuaalinen symboli lasten maailman ilosta ja huolettomasta luonteesta. Suunniteltu erityistä huomiota yksityiskohtiin, täydellinen tytöille, jotka ottavat ensimmäisiä, epävarmoja askelia elämässään. Käytetyt eläinaiheet, kuten kissanpennut, yksisarviset tai peura, tekevät jokaisesta mallista paitsi kengän, myös pienen seikkailun lapsen jaloissa.

Befado 533P018 -kengät, joissa on tarranauha, joka mahdollistaa nopean ja helpon pukemisen, lisää nuorimman itsenäisyyttä ja mahdollistaa paremman istuvuuden jalkaan. Kengän sisäpuoli on vuorattu Soft B-System -järjestelmällä, mikä lisää käyttömukavuutta ja parempaa iskunvaimennusta. Tämä on tärkeä tekijä valittaessa jalkineita lapselle, joka tutkii intensiivisesti maailmaa ja tarvitsee tukea joka vaiheessa.

Pienen käyttäjän jokaisen askeleen varmuuden takaa myös jäykkä kantapää, joka on korvaamaton tuki lapsen jalan oikeanlaisessa kehityksessä. Kengät palkittiin myös arvostetulla Healthy Foot -merkillä, joka on osoitus tuotteen korkeasta laadusta ja sen positiivisesta vaikutuksesta nuorimpien jalkojen terveyteen ja oikeaan kehitykseen.

Tuote on valmistettu kankaasta, joka varmistaa riittävän ilmankierron ja mukavuuden myös pidemmän käytön jälkeen, ja tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,2 kg, mikä korostaa jalkineiden keveyttä ja käytännöllisyyttä.

Vaaleanpunainen väri kiinnittää epäilemättä jokaisen pienen tytön huomion, joka haaveilee tuntevansa olonsa erityiseksi omissa kengissään. "Lasten tossut" -kategoria korostaa, että nämä mallit sopivat täydellisesti päiväkotiin, päiväkotiin ja kotikäyttöön.

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, vahvistaa asemaansa markkinoilla, osoittaa jälleen kerran, että lasten terveestä kehityksestä huolehtimisen kääntäminen kauneudeksi ja käytännöllisyydeksi on filosofia, joka puolustaa aina sen arvoa. Befado 533P018 pink ei ole vain kenkiä, se on lapsen hymy joka askeleella.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.2

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|