Befado lasten kengät 869X135 violetti sininen vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado – kumppanisi lasten toiminnassa

Jokainen vanhempi haluaa lapsensa nauttivan joka hetkestä niin päiväkodin huolettoman leikin aikana kuin jännittävien ulkoilmaseikkailujen aikana. Jotta lapsi voisi keskittyä mielikuvituksensa kehittämiseen ja uusien taitojen hankkimiseen, hänen jalkojensa mukavuus on ratkaisevan tärkeää. Siksi Befado 869X135 lasten kengät sateenkaaren väripaletissa - violetti, sininen, pinkki ja harmaa - ovat täydellinen valinta lapsellesi.

Jalkineiden valinta lapsille on melkoinen haaste. Siksi Befado-valmistaja varmisti, että sen lasten tossut eivät ole vain värikkäitä ja katseenvangitsevia, vaan ennen kaikkea toimivia ja terveellisiä jalkojen kehittymiselle. Ehdotettu malli on varustettu jäykällä kantapäällä ja vakailla sivuilla, jotka varmistavat jalan oikean asennon. Tämän ansiosta taapero tuntee olonsa turvalliseksi leikkiessään ja kompastumis- tai sijoiltaanmenon riski pienenee merkittävästi.

Kun aurinko kannustaa leikkimään ulkona, Befado-sandaalien avoimet varpaat tarjoavat tarvittavan ilmanvaihdon ja antavat ihon hengittää. Tämä on erittäin tärkeää hygienian ja mukavuuden ylläpitämiseksi, erityisesti lämpiminä päivinä. Kengänpäälliset on valmistettu ilmavista puuvillakankaista, mikä lisää merkittävästi hengittävyyttä ja auttaa ylläpitämään sopivaa mikroilmastoa kengän sisällä.

On syytä korostaa, kuinka helppoa lapsen on pukea ja riisua nämä kengät yksin. Tämä on varmistettu käytännöllisten tarranauhahihnojen ansiosta, jotka taaperosi voi helposti hallita ja kehittää siten kädentaitojaan. Itsenäisyys pukeutumisessa on tärkeä askel lapsen kehityksessä, ja Befado-kengät antavat tässä suhteessa ystävällistä tukea.

Lisäksi Befado on tae turvallisuudesta - jalkineet ovat asiantuntijoiden tunnustamia ja niillä on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, joka vahvistaa, että kengät on mukautettu kasvavien jalkojen anatomisiin tarpeisiin edistäen niiden tervettä kehitystä.

Befado on valmistaja, joka on kuuluisa huomiostaan ​​yksityiskohtiin ja laatuun, minkä vuoksi jokainen kenkäpari on valmistettu huolellisesti nuorimpien tarpeita ajatellen. Lasten tossut 869X135 eivät ole vain silmää miellyttäviä värikorostuksia, vaan ennen kaikkea sijoitus terveeseen ja onnelliseen lapsuuteen, jossa lapset voivat vapaasti ja iloisesti tutkia maailmaa unohtaen sopimattomiin jalkineihin liittyvän epämukavuuden.

Valitsemalla Befadon lasten jalkineet panostat lapsesi kehitykseen ja hauskanpitoon huolehtien hänen mukavuudestaan ​​ja terveydestään joka päivä. Täydellinen päiväkodin hauskanpitoon ja iltapäiväseikkailuihin - Befado on ajatellut kaiken, jotta lapsesi tuntee olonsa erityiseksi joka päivä.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM80541
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Väri: Violetti sininen vaaleanpunainen harmaa

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|