Befado lasten kengät 869X150 laivastonsininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado – Lapsesi lähtee mukavasti seikkailuun!

Lapsen jalkojen oikea kehitys on hänen tulevaisuutensa perusta. Valitsemalla Befado 869X150 laivastonsiniset moniväriset lasten kengät valitset lapsesi terveyden ja ilon. Nämä pienimmille lapsille suunnitellut tossut tarjoavat täyden mukavuuden lisäksi turvallisen tuen jaloille päiväkodin arjen haasteissa.

Kohotettu, jäykkä kantapää takaa oikean nivelen kohdistuksen ja pienten jalkojen optimaalisen kehityksen. Vakaat sivut varmistavat, että lapsi tuntee olonsa itsevarmaksi juoksussa ja hyppäämisessä ja että hän saa riittävän suojan. Eikä siinä kaikki – Befado-tossut avaavat oven itsenäisyyden maailmaan helpon tarrakiinnitysmekanismin ansiosta, jonka avulla lapsesi voi laittaa kengät jalkaan nopeasti ja ilman ongelmia.

Avoimet varpaat ovat täydellinen valinta lämpimiin päiviin, mikä takaa tarvittavan ilmankierron ja helpottaa hygieniaa. Lisäetuna on nahkainen pohjallinen, joka tarjoaa jalkalle mukavuutta ja auttaa imemään kosteutta jättäen raikkauden tunteen leikin intensiteetistä riippumatta.

Befado-valmistajan poikkeuksellinen huomio yksityiskohtiin näkyy myös materiaalivalinnoissa - puuvillakankaista valmistetut ilmavat päälliset takaavat lapselle keveyden ja vapauden tunteen tilanteesta riippumatta. Kaikki tämä säilyttäen esteettisen tummansinisen muotoilun monivärisillä aksenteilla, jotka ilahduttavat jokaista pientä fashionistaa.

Mutta Befado ei ole vain tyyliä ja mukavuutta. Se on ennen kaikkea terveyttä. Terve jalka -merkin ja ortopedien suosittelemien todistusten avulla voit olla varma, että lapsesi saa parasta.

Luokka Lapsille Befado-lasten tossut ovat valinta, jota lapsesi rakastavat - käyttöilon ja -vapauden vuoksi - ja sinä, niiden tarjoaman turvallisuuden ja rauhan vuoksi. Ota pieniä askeleita suurella tavalla Befado 869X150 tummansinisten moniväristen lasten kenkien kanssa.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM108120
  • Väri: Laivasto monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|