Befado lasten kengät 907P119 vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten jalkineet 907P119 on ainutlaatuinen tarjous nuorimmille, jotka ovat vasta aloittamassa seikkailuaan itsenäisellä kävelyllä. Nämä hurmaavat ja käytännölliset kengät optimistisissa vaaleanpunaisissa ja monivärisissä väreissä, jotka on koristeltu iloisella eläinaiheella, tuovat iloa lapsesi jokaiseen päivään.

Suunniteltu lasten mukavuutta ja terveyttä ajatellen, ne on kiinnitetty kahdella tarranauhalla, mikä helpottaa lasten omaksumista kenkien pukemiseen ja riisumiseen itsenäisesti. Tämä jalkineiden muotoilu ei vain tue hienomotoristen taitojen kehittymistä, vaan antaa lapselle myös itsenäisyyden ja tyytyväisyyden tunteen suoritetuista toiminnoista.

Befado kiinnittää valmistajana erityistä huomiota lasten anatomisiin tarpeisiin eri kehitysvaiheissa. Siksi tämä lasten tossumalli 907P119 on suunniteltu taivutettavalla pohjalla, mikä on ortopedien suositusten mukainen. Maxi-lenkkarien joustava, mutta vakaa pohja edistää jalkojen oikeaa asentoa, mikä on erityisen tärkeää ensimmäisiä askeleita otettaessa.

Myös kengän kärjen leveämpi rakenne on tärkeä, sillä se tarjoaa lapsille mukavuutta ja tilaa varpailleen rajoittamatta jalan luonnollisia liikkeitä kävellessä. Jäykällä kantapäällä varustettu nykyinen malli vakauttaa täydellisesti jalkaa ja estää sitä mahdollisilta sijoiltaan.

Befado-jalkineille myönnetty "Terve jalka" -merkki on todiste laadusta ja huomiosta jalkojen terveestä kehityksestä. Tämä on takuu siitä, että kengät eivät vain näytä hyviltä, ​​vaan tukevat myös lasten jalkojen tervettä kehitystä.

Jalkineet on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, mikä tekee niistä kevyitä ja ilmavia, mutta kuitenkin kestäviä. Ne on tarkoitettu pääasiassa tytöille viehättävän, vaaleanpunaisen ja monivärisen väripaletin ja ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet 907P119 ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen mukavuutta, turvallisuutta ja tukea tärkeällä hetkellä - heidän ensimmäisissä itsenäisissä askeleissaan.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|