Befado lasten kengät 945Y369 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät malli 945Y369 vaaleanpunainen ja harmaa ovat täydellinen valinta aktiivisille lapsille, jotka viettävät aikaa sekä päiväkodissa, kotona että ulkona. Nuorimpien käyttäjiemme mukavuutta ja turvallisuutta silmällä pitäen tehdyt lenkkaritossut ovat yhdistelmä toimivuutta ja viehättävää muotoilua.

Näille tunnetun puolalaisen Befadon valmistamille kengille on ominaista muodikkain muotoilu ja houkuttelevat korkealaatuiset kankaat, jotka takaavat kestävyyden ja kestävyyden jokapäiväisessä käytössä. Yksi 945x325-mallin tärkeimmistä eduista on tarrakiinnitysjärjestelmän käyttö, joka paitsi helpottaa lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, myös mahdollistaa kengän täydellisen istuvuuden jalkaan.

Jäykkä kantapää antaa riittävän tuen kantapäälle, mikä on tärkeää oikean asennon muodostamiseksi ja mahdollisten jalan muodonmuutosten välttämiseksi. Lisäksi joustava, profiloitu, liukumaton lämpökumista valmistettu pohja lisää vakautta kävellessä, juoksussa ja hyppääessä minimoiden liukastumisriskin liukkailla pinnoilla.

3D-muotoilu rikastuttaa jalkineiden visuaalista houkuttelevuutta, mikä tekee niistä paitsi mukavia, myös katseenvangitsevia ja vetoaa nuoriin käyttäjiin, jotka haluavat erottua omaperäisellä tyylillään. Hengittävä materiaali ja korkealaatuisesta puuvillasta valmistettu profiloitu pohjallinen takaavat riittävän ilmankierron ja estävät jalkoja ylikuumenemasta, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä.

Tuote kuuluu lasten kategoriaan ja on suunniteltu erityisesti tytöille. Se erottuu "Healthy Foot Sign" -sertifikaatista, joka vahvistaa jalkineiden korkean laadun ja sen terveyttä edistävät ominaisuudet. Erityisesti vanhemmille, jotka etsivät kompromissia muodin ja lastensa jalkojen terveyden välillä, Befado-kengät ovat erinomainen valinta.

Vaaleanpunaisena harmailla korosteilla, jotka on valmistettu kestävästä kankaasta, nämä tossut ovat mukavat ja tyylikkäät jokaiselle nuorelle liikunnan ystävälle. Kokonaisuutta täydentää se, että ne ovat sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla tunnetun puolalaisen tuotemerkin tuotteita.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|