Befado lasten kengät, vaaleanpunainen vaaleanpunainen 115X002

Tuote ei ole saatavilla ;(

Arvostettu lasten kenkien valmistaja Befado lanseeraa rajoitetun malliston "Blanka pink 115X002", joka valloittaa pienten asiakkaiden - todellisten prinsessien - sydämet. Nämä Monika Jaskólskan ja hänen säätiönsä tuella syntyneet ainutlaatuiset jalkineet on tarkoitettu paitsi kaunistamaan nuorten naisten arkea, myös palvelemaan jaloa ajatusta lasten psykiatrian tukemisesta.

Jokaista myytyä kenkäparia kohden Befado lahjoittaa 1 PLN lasten auttamiseksi, mikä yhdistää tuotteen kauneuden ja mukavuuden hyväntekeväisyyteen. Tätä mallistoa suunniteltaessa brändi keskittyi paitsi estetiikkaan myös lasten jalkineiden käytön terveysnäkökohtiin. Tästä syystä Befado "Blanka pink" -jalkineet ovat asiantuntijoiden suosittelemia ja niillä on arvostettu Healthy Foot -merkki.

Jalkineet erottuvat upeasta vuorauksesta, joka on koristeltu prinsessojen kuvilla, mikä varmasti vetoaa satumaailman nuoriin ystäviin. Tätä täydentää Befadon kehittämä Soft B-System -teknologia, joka varmistaa mukavuuden ja turvallisuuden jokapäiväisessä käytössä. Lisäksi korotettu kantapää takaa riittävän tuen kehittyvälle jalalle ja auttaa säilyttämään oikean asennon.

Helppo pukea ja riisua kengät on toinen "Blanka pink" -mallin etu. Lukkot on luotu lasten itsenäisyyttä ajatellen, jotta he voivat käyttää kenkiä nopeasti ja helposti. Siksi vanhemmat voivat olla varmoja, että heidän lapsensa pärjäävät päiväkodissa tai koulussa ilman lisäapua.

Kengän väri - viehättävä vaaleanpunainen, on hitti tämän värin ystäville. Valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, se ei vain takaa riittävää ilmankiertoa, vaan on myös helppo pitää puhtaana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado "Blanka pink" -lasten jalkineet eivät ole vain poikkeuksellisen viehättävä tarjous pienille prinsessoille, vaan myös tuote, josta tulee terveellisten ominaisuuksiensa ja jalon aloitteen tukemisen ansiosta tärkeä valinta vanhemmille, jotka välittävät lapsensa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: 115X002
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|