Befado lasten kengät harmaa / pinkki 721P001

16,90 EUR

Tutustu Fly Befado -sandaaleihin hurmaavassa tuhkan ja pinkin väriyhdistelmässä, merkintä 721P001, jotka on suunniteltu pienille muotiuutisten tutkijoille ja ystäville. Nämä tyylikkäät lasten kengät ovat yhdistelmä mukavuutta ja lasten muodin trendejä.

Tuotteelle on ominaista korkealaatuisen pehmeän mokkanahkaa jäljittelevän materiaalin käyttö. Tämä ei ainoastaan ​​takaa sandaalien elegantin ulkonäön, vaan myös pitkäaikaisen käytön. Mukavuutta täydentää nahkavuori, joka lisää merkittävästi kenkien käyttömukavuutta ja huolehtii pienten jalkojen terveydestä.

Yksi Fly Befado -sandaalien avainelementeistä on sisäpuolella oleva lisämateriaali, joka on tarkoitettu estämään hankausta. Tämä on tärkeä näkökohta, kun otetaan huomioon lapsen aktiivinen elämä ja tarve tarjota hänelle mahdollisimman hyvä suoja leikin aikana.

Tarranauhakiinnitys ei ole vain käytännöllinen yksityiskohta, vaan myös opettava elementti. Se helpottaa lasten omien kenkien pukemista, mikä on merkittävä askel kohti lasten itsenäisyyttä. Tämän ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja, että heidän lapsensa eivät ole vain muodikkaasti pukeutuneita, vaan myös asianmukaisesti pukeutuneita.

Fly Befado -sandaalit erottuvat myös hieman jäykistetystä kantapäästä, joka vakauttaa lapsen jalkaa ja varmistaa sen turvallisuuden jokaisen askeleen aikana. Joustava, luistamaton PU-pohja on toinen käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttava elementti - se minimoi liukastumisriskin, mikä on erityisen tärkeää eri pinnoilla pelattaessa.

Toimivuuden ja universaalin muotoilunsa ansiosta Fly Befado -sandaalit ovat täydellinen valinta lapsen jokapäiväiseen toimintaan. Suositellaan myös korkeammille jaloille, ne korostavat, että mukavuus ja muoti voivat kulkea käsi kädessä.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tuotteen tunnetulta Befadon valmistajalta, joka on erikoistunut luomaan korkealaatuisia lasten jalkineita jo vuosia. Valitsemalla sandaalit tästä mallistosta voit olla varma, että valitset todistetun laadun, toimivuuden ja tyylin - ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä, jotta lapsesi jalka kehittyy terveellä tavalla ja näyttää samalla muodikkaalta.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: 721p001
  • Väri: harmaa
  • Pisteväri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|