Befado -lasten kengät, korkeintaan 23 cm 516Y040 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten jalkineet - pienille tutkimusmatkailijoille täynnä energiaa!

Jokainen vanhempi tietää, kuinka tärkeää asianmukainen liikunta on lapsen asianmukaiselle kehitykselle. Iloinen hauskanpito leikkikentillä, puistoissa tai perheretkillä luontoon ei ole vain loistava tilaisuus rentoutua, vaan myös olennainen osa terveellistä elämäntapaa lapsillemme. Jotta jokainen seikkailu olisi mukava ja turvallinen, on kuitenkin tarpeen varustaa lapset sopivilla urheilujalkineilla, kuten Befado-lastenkengät 23 cm 516Y040 asti harmaalla.

Befado on merkki, joka on nauttinut vanhempien luottamuksesta vuosia, kiitos laadukkaiden lasten jalkineiden, jotka on suunniteltu pienille jaloille. Esitelty 516Y040-malli erottuu paitsi houkuttelevasta harmaan väristään, myös ennen kaikkea toimivuudestaan ​​ja käyttömukavuudestaan. Jäykkä kantapää takaa riittävän tuen kantapäälle, mikä on tärkeää lasten kengissä, mikä tukee oikeaa asentoa.

Joustava ylämateriaali varmistaa erinomaisen mukautumisen lapsen jalan muotoon, ja kevyt ja joustava pohja selkeällä profiililla helpottaa ongelmatonta leikkimistä eri pinnoilla. Lisäksi tarranauhan käyttö kiinnitysmuotona on hyvin harkittu päätös, jonka ansiosta pienimmätkin lapset voivat itse laittaa ja riisua kengät, mikä edistää heidän itsenäisyyttään ja kehittää motorisia taitoja.

Befado, tunnettu jalkinevalmistaja, varmistaa myös, että jokainen yksityiskohta on hienostunut - päällisen matala viimeistely takaa liikkumisvapauden, ja eristyksen puute tekee jalkineista täydelliset lämpimiin päiviin ja aktiiviseen kevääseen tai kesään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten kengät 23 cm 516Y040 asti ovat erinomainen vaihtoehto pojille, jotka tarvitsevat kestäviä, mukavia ja esteettisiä urheilukenkiä. Tuotteen paino yksittäispakkauksen kanssa on vain 0,5 kg, mikä todistaa jalkineiden keveyden, mikä on erittäin tärkeää parhaan mukavuuden takaamiseksi lasten leikkien aikana.

Jokainen vanhempi, joka haluaa tarjota lapselleen parhaat olosuhteet aktiiviseen ajanviettoon, arvostaa Befado-brändin tarjoamaa korkeaa laatua ja huomiota yksityiskohtiin. Lasten kengät 516Y040 ovat investointi lapsesi terveyteen ja hyvään kehitykseen, mikä takaa hymyn ja turvallisuuden lukemattomien iloisen hauskanpitotuntien aikana.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: 516Y040
  • Väri: harmaa
  • Lämmittävä: ei
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.5
  • Korkeus: matala

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|