Befado lasten kengät - minttu/ vaaleanharmaa 069X007 vihreä

13,66 EUR

Befado esittelee lasten jalkineet, jotka eivät ainoastaan ​​tarjoa mukavuutta ja turvallisuutta nuorille jaloille, vaan tekevät vaikutuksen myös houkuttelevalla muotoilullaan. Malli 069X007 mintun/vaaleanharmaan (vihreän) värinä on täydellinen valinta lämpimiin päiviin pienille muodistajille ja tyylin ystäville. Sille on ominaista keveys ja mukavuus, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan lapsille, jotka viettävät aikaa leikkiessään.

Befado-suunnittelijat ottavat huomioon paitsi estetiikan, myös ennen kaikkea pienten jalkojen terveyden, minkä vuoksi valmistuksessa käytettiin korkealaatuista vaahtoa. Tämä materiaali on erittäin kevyttä ja kestävää ja varmistaa myös riittävän ilmankierron, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä kuukausina. Lisäksi vaahtomuovirakenne tarjoaa iskunvaimennusta, mikä minimoi loukkaantumisriskin juostessa ja hyppääessä.

Lisäksi tyttöjen sandaaleissa on slip-on-kiinnitys, joka mahdollistaa kenkien pukemisen ja riisumisen helpon ja nopean, mikä on merkittävä käyttömukavuus sekä lapsille että heidän hoitajilleen. On syytä korostaa, että tämä malli on kauniissa, pastellisävyisessä vihreässä, joka sopii täydellisesti kesätyylien kanssa.

Befado on vuosien ajan ollut synonyymi laadulle ja luottamukselle lapsilleen parhaita jalkineita etsivien vanhempien keskuudessa. Lasten kengät malli 069X007 eivät ole poikkeus. Sen huolellisesti suunniteltu muoto tukee jalan oikeaa kehitystä ja varmistaa sen terveen asennon jokaisen toiminnan aikana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että mintun/vaaleanharmaan väriset Befado-sandaalit eivät ole vain mukavia ja turvallisia jalkineita jokaiselle pienelle tutkimusmatkailijalle, vaan myös tyylikäs lisä kesäasuihin. Alkuperäisen pakkauksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös lahjaksi pienelle muodin ystävälle. Tämä on epäilemättä valinta, joka tyydyttää sekä lastensa jalkojen terveydestä välittävät vanhemmat että pienet käyttäjät, joille mukavuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä.

  • Merkki: puute
  • Väri: vihreä
  • Materiaali: vaahto
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Liukua päälle
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuottajakoodi: BM165113

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|