Befado lasten kengät mm 110P436 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kyseinen tuote on Befado lasten tossut, mallinumero 110P436 vaaleanpunaisena. Se on osa ainutlaatuista Mummy & Me -mallistoa, joka on luotu kahden brändin - Inblun ja Befadon - yhteistyössä. Tämä mallisto on suunniteltu äitejä ja heidän tyttäriään ajatellen, joten he voivat käyttää yhteensopivia tossuja, joissa on kuvioita, kuten kissanpentuja, yksisarvisia, siilejä, kauria tai pingviinejä, jotka on suunniteltu tuomaan positiivista energiaa sekä lasten että heidän äitiensä arkeen.

Befado-tossut on suunniteltu tytöille ja niille on ominaista monet yksityiskohdat, jotka varmistavat mukavuuden ja lapsen jalan terveen kehityksen. Speedy-mallissa, joka on suunniteltu lasten ergonomiaa ajatellen, on nilkkasolki, joka pitää jalkineet oikeassa asennossa varmistaen vakaan kävelyn. Leveämpi varvas tarjoaa tilaa liikkuville sormille, mikä on tärkeää lapsen jalan oikean kinetiikan kannalta. Tossuissa on hengittävät pohjat, jotka auttavat vähentämään jalkojen hikoilua.

Tossut on valmistettu kankaasta, mikä takaa hyvän suorituskyvyn ja joustavuuden. Jalkineiden lisäetuna on jäykkä kantataskuri, joka tukee kantapään oikeaa asentoa ja estää sitä liikkumasta.

Befado on tunnettu ja arvostettu lasten kenkien valmistaja, ja tämän merkin tossut valitsevat usein vanhemmat, jotka välittävät lastensa jalkojen oikeasta kehityksestä. Vaaleanpunainen väri ja viehättävät kuviot vetoavat varmasti pieniin käyttäjiin, ja lukon tyyppi helpottaa lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti.

Tuotteen paino yksittäispakkauksen kanssa on 0,4 kg, mikä viittaa siihen, että se on kevyt eikä ole lisäkuormitus lapsen kehittyville jaloille. Nämä tossut luokitellaan lasten jalkineiksi ja ne ovat saatavilla lastentuotteet-osiossa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|