Befado lasten kengät mm 116Y297 vaaleanpunainen hopea harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado, tunnettu lasten jalkineiden valmistaja, esittelee yhteistyössä Inblu-brändin kanssa tuotteen hurmaavasta ja halutusta "Mummy & Me" -kokoelmasta - lasten kenkiä mm 116Y297 houkuttelevissa pinkin, hopean ja harmaan sävyissä. Tämä kokoelma erottuu paitsi väreistään, myös ainutlaatuisesta muotoilustaan, jossa on kuvia lasten rakastamista aiheista, kuten kissanpentuista, yksisarvisista tai kaurista, jotka tekevät jokaisesta mallista paitsi käytännöllisen, myös täynnä lasten fantasiaa.

Befado mm 116Y297 on täydellinen valinta aktiivisille tytöille, jotka tarvitsevat mukavat ja vakaat jalkineet joka päivä. Nämä tossut sopivat täydellisesti päiväkodin vaihtokengiksi tai kotikenkiksi, joiden ansiosta pienet jalat voivat nauttia vapaudesta ja mukavuudesta koko päivän.

Kengän sisäpuoli on vuorattu Soft B-System -teknologialla, joka takaa pehmeyden ja oikean istuvuuden lapsen jalkaan, mikä tarjoaa lisämukavuutta ja miellyttävän kääreen tunteen. Tämän järjestelmän yhdistäminen turvallisuuteen ja laatuun tekee Befadosta brändin, johon vanhemmat luottavat.

Tossuissa on kuminauhat, jotka helpottavat kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, varmistaen samalla hyvän pidon ja yleisen istuvuuden jalkaan. Jäykkä kantataskuri palvelee lapsen kunnollista kehitystä ja vakautumista juoksun aikana, mikä on erittäin tärkeää tuki- ja liikuntaelinten muodostumisen ensimmäisinä vuosina.

Huolella valitusta kankaasta valmistetut kengät eivät näytä pelkästään esteettisiltä, ​​vaan ovat myös kestäviä ja helppohoitoisia, mikä on tärkeää pienten tutkimusmatkailijoiden jokapäiväisessä käytössä. Hienovaraiset värit ja koriste-elementit korostavat lisäksi näiden tossujen tyttömäistä luonnetta säilyttäen samalla tietyn yleismaailmallisuuden, jonka ansiosta ne sopivat moniin asuihin.

Valitsemalla Befado mm 116Y297:n vanhemmat investoivat lastensa turvallisuuteen, kehityksen tukemiseen ja iloon, jotka kaikki sisältyvät helposti saavutettaviin toimiviin ja houkutteleviin jalkineisiin, jotka varmasti miellyttävät sekä äitiä että tytärtä heidän päivittäisissä yhteisissä seikkailuissaan.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: 116297
  • Väri: vaaleanpunainen hopea harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|