Befado lasten kengät pinkki 170P079 vaaleanpunainen

23,90 EUR

Befado Children's Footwear Pink 170P079 Pink – täydellinen valinta pienille tutkimusmatkailijoille

Befadon lasten jalkineiden mallisto on aina arvostettu vanhemmilta, jotka etsivät mukavia ja tyylikkäitä ratkaisuja lapsilleen. Uusin tarjous - Befado lasten kengät Pink 170P079 viehättävän vaaleanpunaisen sävyssä, on jotain enemmän kuin tavalliset sandaalit. Nämä ovat todellisia pieniä taideteoksia, jotka laadukkaiden materiaalien ja työn ansiosta tarjoavat pienille jaloille mukavuutta joka vaiheessa.

Tuote on tarkoitettu erityisesti tytöille, mitä korostaa herkkä vaaleanpunainen väri ja hienovaraiset yksityiskohdat. Kengän päälliset ja sisäpuoli on valmistettu korkealaatuisimmasta luonnonnahasta, mikä takaa paitsi pehmeyden ja käyttömukavuuden, myös ilmanläpäisevyyden - erittäin tärkeä näkökohta erityisesti lämpiminä kuukausina. Befadon prioriteetti on pienten jalkojen terveys ja kehitys, minkä vuoksi jalkineet on suunniteltu täyttämään kaikki ortopediset standardit.

Tämän mallin ainutlaatuisuutta korostaa lisäksi jäykkä kantapää, joka stabiloi jalkaa ja varmistaa turvallisuuden kävellessä, juostessa tai ulkona leikkiessä. Tarrakiinnitys on mukava ja itsenäinen - pienimmätkin kädet voivat nopeasti pukea ja riisua kengät.

Befado lasten kengät Pink 170P079 pink ei ole vain tae turvallisuudesta ja mukavuudesta. Se on myös muodikas muotoilu, joka vetoaa varmasti pieniin muodikkaisiin. Olipa kyseessä päivä päiväkodissa, iltapäiväkävely tai perhematka – nämä sandaalit toimivat kaikissa tilanteissa.

Tuote toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessaan, joten se on ihanteellinen lahjaidea. Befado-lastenjalkineiden valinta ei tarkoita vain pienten mukavuudesta ja terveydestä huolehtimista, vaan myös askelta kohti iloisia ja aktiivisia päiviä leikkien ja maailmaan tutustuen.

Befado ei ole ilman syytä, että vanhemmat arvostavat ja luottavat brändiin. Valitsemalla Pink 170P079 vaaleanpunaiset lasten kengät, annamme lapsillemme parasta - yhdistelmän mukavuutta, turvallisuutta ja tyyliä.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: luonnon nahkaa
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: BM166212

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|