Befado lasten kengät pu 065P143 beige vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado – lasten kengät pu 065P143 beige pinkki: Mukavuutta ja tyyliä pienille jaloille

Kesäpäivät edellyttävät, että lasten jalkineet eivät ole vain mukavia ja toimivia, vaan myös mukautuvat korkeisiin lämpötiloihin ja intensiiviseen ulkoleikkiin. Beiget Befado-sandaalit vaaleanpunaisilla aksenteilla ovat täydellinen ratkaisu aktiivisille tytöille, jotka tarvitsevat vankkaa ja terveellistä tukea pienille, mutta jatkuvasti kasvaville jaloilleen.

Lasten herkkää ihoa ajatellen valmistetuille Befado-sandaaleille on ominaista ilmavasta puuvillasta ja kengänkankaista valmistetut päälliset, jotka varmistavat tarvittavan ilmankierron lämpiminä päivinä. Avoin muotoilu ei vain anna lapsille iloa sormien näyttämisestä, vaan myös takaa terveellisen ilmanvaihdon.

Vakaus on etusijalla kaikissa lasten jalkineissa, joten Befadon suunnittelijat tekivät vaivaa vahvistaakseen sivuja ja kantapäätä, mikä tarkoittaa jalan oikeaa asentoa. Ortopedit suosittelevat tämän merkkisiä jalkineita syystä; jokainen malli, mukaan lukien PU 065P143 sandaalit, on sertifioitu "Terve jalka" -merkillä, mikä vahvistaa sen korkean laadun ja ergonomiset ominaisuudet, jotka tukevat lapsen jalan tervettä kehitystä.

Käyttömukavuutta lisää nahkainen sisäosa, joka ei ainoastaan ​​näytä hyvältä, vaan on ennen kaikkea kestävä ja muodonmuutoksia kestävä. Se tarjoaa mukavuutta useiden tuntien ajan leikkikentällä tai perheen kävelylenkeillä.

Vanhemmat ovat tyytyväisiä Befado-sandaaleissa käytettyyn kiinnitystyyppiin - Velcro, joka on luotettava ja antaa lapselle mahdollisuuden pukea ja riisua kengät nopeasti ja helposti.

Sandaalien värit - rauhallinen beige ja tyttömäiset vaaleanpunaiset aksentit - ovat hitti pienille muodin ystäville, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä sekä leikkikentällä että virallisen perheillallisen aikana.

Befado, joka on luotettava lasten kenkien valmistaja, jolla on vuosien perinteet, ei unohda viehättävää muotoilua ja ainutlaatuisia yksityiskohtia, mikä saa jokaisen pu 065P143 sandaalien pienen käyttäjän tuntemaan olonsa erityiseksi näissä beigeissä ja vaaleanpunaisissa kengissä.

Anna pikkulastesi kesäseikkailut olla turvallisia ja mukavia Befado-sandaalien avulla – lasten jalkineiden kanssa, jotka ovat synonyymi pienten, energisten jalkojen terveelle kehitykselle ja muodikkaalle ulkonäölle.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM91497
  • Väri: beige vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|