Befado lasten kengät pu 065P159 sininen harmaa vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät pu 065P159 – Mukavuutta ja tyyliä pienille jaloille

Kevät ja kesä ovat ulkoilun aikaa, eikä mikään ulkoilu voi tapahtua ilman asianmukaisia ​​jalkineita. Vanhemmat haluavat lastensa jalkojen olevan sekä turvallisia että mukavia. Siksi Befado pu 065P159 sandaalit sinisenä, harmaana ja vihreänä ovat täydellinen valinta. Nämä ovat kengät, jotka eivät vain näytä kauniilta, vaan varmistavat ennen kaikkea nuorten jalkojen oikean kehityksen.

Näiden sandaalien päälliset on valmistettu korkealaatuisista, hengittävistä kankaista - pääasiassa puuvillasta -, mikä takaa jaloillesi pääsyn raittiiseen ilmaan, joka on tarpeen pitkien pelien aikana lämpiminä päivinä. Befado-kenkiä leimaa myös toimiva muotoilu: kantapää lisävahvikkeilla ja vakauttavat sivut varmistavat oikean jalan asennon. Näiden ominaisuuksien ansiosta vauvat voivat nauttia luonnollisista ja turvallisista liikkeistä, mikä on erittäin tärkeää heidän intensiivisen kasvunsa ja kehityksensä aikana.

Sandaalit on varustettu tarranauhalla - tämä käytännöllinen ratkaisu mahdollistaa kenkien pukemisen ja säätämisen jokaisen pienen jalan yksilöllisiin tarpeisiin. Emme voi myöskään unohtaa houkuttelevaa ulkonäköä: mainitut sinisen, harmaan ja vihreän sävyt saavat kengät näyttämään kauniilta jalassa ja sopivat moniin lasten tyyleihin.

Käyttömukavuutta lisää nahkainen sisäosa, joka on hellävarainen iholle ja imee ylimääräistä kosteutta. Lisäksi jäykkä kantapää ei ole vain rakenneelementti, vaan myös takuu lisätuesta jalan terveelle kehitykselle.

Befadon tuotteella on hyvämaineisena lasten kenkiin erikoistuneena yrityksenä ortopedien sertifioima ja suosittelema, mikä antaa vanhemmille luottamusta siihen, että he valitsevat lapselleen korkeimmatkin vaatimukset täyttävät jalkineet.

Nämä sandaalit ovat täydellinen valinta pojille, jotka ovat aina liikkeellä – aktiivisille maailman tutkimusmatkailijoille, joille jokainen seuraava askel on seikkailu. Befado pu 065P159 ovat jalkineet, jotka tarjoavat lapsille mukavuuden ja turvallisuuden lisäksi myös tyylikkään ilmeen kevät- ja kesäpäivinä, jotka ovat täynnä aurinkoa ja hauskanpitoa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Tuottajakoodi: 065P159
  • Väri: sininen harmaa vihreä
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|