Befado lasten kengät pu 065X171 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tuote: Befado lasten kengät PU 065X171 vaaleanpunainen harmaa - mukavuutta ja terveyttä kehittyville jaloille

Lämpimät päivät horisontissa ovat merkki siitä, että on aika antaa lapsillemme mukavat ja terveelliset jalkineet. Befado-sandaalit vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä vetoavat sekä pieniin tyylikkäisiin naisiin että huolehtiviin vanhempiin, jotka välittävät lastensa jalkojen oikeasta kehityksestä. Laadukkaasta puuvillasta ja jalkinekankaista valmistetut ilmavat päälliset antavat ihon hengittää kuumimmallakin säällä, mikä on avainasemassa liiallisen hikoilun ja mahdollisen ärsytyksen estämisessä.

Jäykän kantapään ja vakaiden sivujen ansiosta Befado PU 065X171 takaa taaperolle paitsi liikkumisvapauden, myös ennen kaikkea jalkojen oikean asennon. Tämä on tärkeää erityisesti lapsille, joiden jalat ovat vielä kehittymässä ja muotoutumassa. Avoimet varpaat mahdollistavat lisäilmankierron, mikä on erittäin arvokasta ulkoleikien ja intensiivisen käytön aikana.

Valmistaja Befado on ollut laatu ja vanhempien luottamuksen synonyymi jo vuosia, minkä vahvistaa "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, joka myönnetään jalkineille, jotka täyttävät korkeimmat terveyteen ja käyttömukavuuteen liittyvät vaatimukset. Nahkainen sisäosa lisää mukavuutta ja hygieniaa, ja helppokäyttöiset tarranauhat mahdollistavat nuorempienkin pukeutumisten itsenäisesti.

Befado-jalkineet suunniteltiin tyttöjä ajatellen, joten herkät pastellivärit - vaaleanpunainen ja harmaa - sopivat helposti pikku fashionistan eri tyyleihin. On myös syytä huomata, että sandaalit ovat kevyitä, painavat vain 0,3 kg pakkauksen kanssa, mikä ei ole taakka lasten jaloille.

Pakkaus on alkuperäinen ja turvallinen, mikä suojaa tuotetta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Befado-sandaalit eivät liity mihinkään tiettyyn satujen tai elokuvien sankariin, mikä on lisäetu, koska ne sopivat jokaisen lapsen yksilöllisiin mieltymyksiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado PU 065X171 -lastenkengät ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät tyylin, mukavuuden ja terveyden yhdistelmää lastensa jalkoihin. Befado ei välitä vain lapsesi iloisesta hymystä, vaan myös hänen jalkojensa tulevaisuudesta.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.3
  • Merkki: puute
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|