Befado muut lasten kengät - tummansininen 159X003 laivastonsininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tuote: Befado muut lasten kengät - tummansininen 159X003

Tuotteen Kuvaus:

Befado 159X003 lasten varvastossut ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka arvostavat lastensa jalkojen mukavuutta ja turvallisuutta kesäaktiviteetteissa. Innovatiivisesta EVA-materiaalista valmistetut laivastonsiniset varvastossut yhdistävät keveyden ja toimivuuden, joten ne ovat täydelliset jalkineet uima-altaalle, rannalle tai ulkoleikkiin.

Mukavat ja turvalliset lasten jaloille, Befado varvastossut on suunniteltu nuoren käyttäjän dynamiikkaa ajatellen. EVA-vaahtomateriaali varmistaa pehmeyden ja joustavuuden, mikä on erityisen tärkeää lapsen energisissä liikkeissä - juoksussa, hyppääessä tai uidessa. Tämän tyyppisen materiaalin ansiosta jalkineet eivät ole vain kestäviä, vaan myös uskomattoman kevyitä, minkä ansiosta lapsi voi liikkua vapaasti jalkojaan rasittamatta.

Befado-varvastossojen rei'itetty rakenne lisää ilmankiertoa ja antaa jalkojen hengittää, mikä on tärkeää erityisesti kuumina päivinä. Tällä tavalla jalkojen ylikuumenemisen ja epämiellyttävien hajujen muodostumisen riski minimoidaan. Lisäksi EVA-materiaali on helppo pitää puhtaana - huuhtele varvastossut vedellä poistaaksesi lian helposti.

Vaikka näissä varvastossoissa ei ole perinteistä kiinnitystä, niiden hyvin rakennettu muotoilu varmistaa vakauden jalan, mikä on erityisen tärkeää lasten aktiivisen ajan viettämisessä.

Tummansininen on klassinen valinta, joka on helppo yhdistää erilaisiin uima-asuihin ja kesäasuihin. Befado varvastossut on suunniteltu sekä pojille että tytöille, joten ne ovat yleiskäyttöisiä jalkineita moneen tilanteeseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että laivastonsiniset Befado 159X003 varvastossut ovat mukava ja käytännöllinen valinta jokaiselle ulkoilua arvostavalle lapselle. Niiden keveys, mukavuus ja helppo puhdistaa tekevät niistä varvastossut, jotka jokainen vanhempi haluaisi valita lapselleen.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: BM84678
  • Väri: Laivasto
  • Materiaali: Vaahto
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|