Befado niechodki 002P043 vaaleanpunainen

14,63 EUR

Befado Baby Shoes 002P043 – Täydelliset ensimmäiset kengät vauvallesi

Vanhemmille, jotka välittävät lastensa mukavuudesta ja turvallisuudesta, Befado 002P043 kävelijät ovat täydellinen ratkaisu. Nämä ihanat, vaaleanpunaiset sukkakengät ovat täydellinen valinta nuorimmille perheenjäsenille, jotka eivät ole vielä ottaneet ensimmäisiä askeleitaan, mutta tarvitsevat asianmukaista suojaa herkille jaloilleen - varsinkin rattaissa matkoilla tai maailmaan tutustuen mukavasti kotonaan. koteloida.

Befado-kävelyvaunujen tärkein ominaisuus on niiden keveys ja herkkyys, jonka ansiosta pienet jalat voivat kehittyä luonnollisesti ilman turhaa rasitusta tai painetta. Joustavan scarpetin ansiosta kenkä sopii täydellisesti vauvan jalkaan, mikä takaa mukavuuden ja liikkumisvapauden ilman liukastumisvaaraa. Tämä on erityisen tärkeää siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa kokeilla liikettä, vaikkei hän sitä vielä tekisi omin jaloin.

Liukumaton pohja on toinen Befado-kävelijöiden etu - vakauden ja turvallisuuden varmistaminen on etusijalla, kun lapsi alkaa tehdä ensimmäisiä kävelyyrityksiä. Ympäristöystävällisestä TPE-materiaalista valmistettu pohja ei ole vain turvallinen vauvan herkälle iholle, vaan on myös kierrätettävä, mitä ympäristötietoiset vanhemmat arvostavat.

Befado-suunnittelijat huolehtivat myös vauvan sukkien houkuttelevasta ulkonäöstä - sukkia koristava viehättävä eläinkuvio kiinnittää varmasti lapsen huomion ja rohkaisee leikkimään. Siten lastenkävelyistä tulee paitsi käytännöllinen, myös esteettinen osa lastenvaatteita.

Nämä tunnetun ja arvostetun Befado-brändin valmistamat kävelytuolit on mukautettu nuorimpien käyttäjien erityistarpeisiin. Vaaleanpunainen väri antaa niille tyttömäisen luonteen, kun taas materiaali, josta ne on valmistettu - laadukas kangas - huolehtii lapsen herkästä ihosta.

Befado 002P043 kävelytuolit toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa, mikä takaa tuotteen saapuvan perille ehjänä. Tämä on täydellinen valinta lahjaksi pienelle prinsessalle, jota varmasti arvostavat jokainen lapsensa terveydestä ja kehityksestä välittävä vanhempi.

"Lasten tossut" -kategoriassa Befado esittelee ratkaisun, joka on suunniteltu vauvoille ja heidän ensimmäisille seikkailuilleen matkalla kohti itsenäisyyttä. Valitse Befado-rattaat ja ympäröi vauvasi mukavuudella, turvallisuudella ja tyylillä ensimmäisistä elämänpäivistä lähtien.

  • Merkki: puute
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuottajakoodi: BM171992

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|