Befado prinsessa nopeat kengät 109P228 musta ekru

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tutustu satumaailman viehätykseen jokapäiväisessä käytössä rajoitetun sarjan lastenkenkiä "Speedy Princesses 109P228" arvostetulta lastenjalkineiden valmistajalta Befadolta. Nämä epätavalliset mustat ja ecru-tossut on erityisesti luotu pienille unelmoijille, jotka haluavat tuntea olonsa todellisiksi prinsessoiksi.

Hankkeelle on ominaista hyväntekeväisyys, sillä Befado on yhteistyössä "Ei ole oikein, ei auttaa" -säätiön perustajan Monika Jaskólskan kanssa jalossa tarkoituksessa - lasten psykiatrian tukemisessa. "Tohvelit sydämestä" -aloitteen ansiosta jokainen tämän kokoelman jalkinepari tarkoittaa suoraa taloudellista tukea: jokaisesta myydystä tossusta 1 zloty menee apua tarvitseville lapsille.

Befado-jalkineiden spesifikaatiot takaavat lasten korkeimman mukavuuden ja turvallisuuden. Kengillä on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, joka vahvistaa niiden ergonomisen muodon ja terveysominaisuudet. Jäykkä kantapää stabiloi jalkaa, mikä on tärkeää lapsen jalan oikean kehityksen kannalta. Yhdessä vuorauksessa käytetyn Soft B-Systemin kanssa lapsesi jalat saavat paitsi suojaa, myös poikkeuksellista käyttömukavuutta.

Tossujen mielikuvitukselliseen muotoiluun liittyy inspiroivia prinsessakuvia, jotka varmasti hurmaavat jokaisen pienen naisen. Käytännöllinen tarrakiinnitys helpottaa lasten kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti iästä riippumatta.

Befado-tuotteet ovat kestäviä ja vankkoja korkealaatuisten materiaalien käytön ansiosta. Kangas, josta nämä tossut on valmistettu, on helppo puhdistaa ja kestävä, joten ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen leikkiin sekä päiväkodissa tai koulussa käytettäväksi.

Befado lasten jalkineet "Speedy Princesses 109P228" - se on enemmän kuin pelkät tossut, se on pala taikamaailmaa jokapäiväisessä versiossa yhdistettynä tehtävään auttaa ja hoitaa nuorimpien jalkojen tervettä kehitystä. Viehättävät, toimivat ja lasten etuja ajatellen - nämä tossut ovat valinta, joka miellyttää sekä pieniä prinsessoja että heidän vastuullisia vanhempiaan.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: musta ekru
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|