Befado pinkit lasten kengät 213P100 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Oikeiden jalkineiden valitseminen lapsillemme on avaintekijä heidän terveellisen ja asianmukaisen kehityksensä takaamisessa. Befado, tunnettu lasten jalkineiden valmistaja, omistaa vaaleanpunaiset tyttöjen kengät 213P100 pienille maailmanmatkailijoille, jotka ottavat ensimmäisiä askeleitaan. PAPI-malli, joka on mielenkiintoinen alkuperäisen, tyttömäisen muotoilunsa ja avovarpaiden ansiosta, sopii täydellisesti kevään ja kesän seikkailuihin.

Kengät on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, jotka antavat pienten jalkojen hengittää ja varmistavat hygienian myös kuumimmalla säällä. Tämä on tärkeää, koska lasten jalkojen intensiivisen kasvun ja liikkuvuuden aikana oikea ilmankierto voi estää monia dermatologisia ongelmia.

Tämän mallin ainutlaatuisuus piilee myös innovatiivisessa Flex-B-järjestelmässä, jonka ansiosta pohja voi taipua luonnollisesti ortopedien suosittelemassa paikassa. Juuri tämä ominaisuus takaa pienelle käyttäjälle maksimaalisen mukavuuden ja tukee jalan oikeaa asentoa kävellessä.

Lisäksi Befado ei unohda estetiikkaa. Vaaleanpunainen väri ja suloinen applikaatio kissanpennulla tekevät kengistä katseenvangitsijat ja kauniin elementin lapsen vaatekaappiin. Vakaat hakaset eivät ainoastaan ​​tee tossuista näyttävämmiltä, ​​vaan varmistavat myös kenkien helpon ja turvallisen kiinnityksen - ominaisuus, jota erityisesti lasten vanhemmat arvostavat.

Befado pitää valmistajana erittäin tärkeänä lasten terveyttä, minkä vahvistaa "Terve jalka" -merkin läsnäolo - takuu siitä, että kengät eivät ole vain kauniita, vaan myös ergonomisia. Jäykkä kantapää on toinen etu, joka tukee lapsen oikeaa asentoa ja jalan vakautta.

Befado-lastenjalkinesarjassa arjen seikkailuista tulee mukavia ja turvallisia. Tytöille tarkoitettu PAPI-malli, kategoria "Lasten tossut", vaaleanpunainen, on saatavilla valituista myyntipisteistä ja on ihanteellinen valinta nuorille tutkimusmatkailijoille, jotka haluavat tutustua maailmaan jokaisessa yksityiskohdassa.

  • Väri: vaaleanpunainen
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|