Befadon väriset lasten kengät 109P183 vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lisää vähän taikuutta pikku prinsessasi vaatekaappiin uusilla värikkäillä Befadon kengillä - malli 109P183. Nämä kauniit vaaleanpunaiset ja moniväriset lasten tossut ovat kuin ajoneuvo unelmien maahan, jossa jokainen askel on täynnä sateenkaaren värejä ja loputonta hauskaa.

Befado-suunnittelijat ottavat huomioon paitsi estetiikan myös nuorimpien jalkojen terveyden ja mukavuuden. Soft B-System -vuoren ansiosta Speedy-jalkineet ovat synonyymi pehmeydelle ja mukavuudelle. Miksi tämä on niin tärkeää? Koska pehmeät kengät ovat perusta pienten jalkojen oikealle kehitykselle.

Mutta hyvät uutiset eivät tähän lopu! Materiaalit, joista tossut valmistetaan, ovat ilmavaa puuvillaa, joten myös aktiivisimpina päivinä, jolloin iloa ja hauskuutta on loputtomasti, lapsen herkkä iho pysyy kuivana ja terveenä. Jalkineiden pohja on erityisesti suunniteltu päästämään ilmaa läpi, mikä antaa maksimaalisen hengittävyyden.

Befado on tietoinen lasten ortopedisen kehityksen tärkeydestä, minkä vuoksi mallissa 109P183 on jäykkä kantapää ja leveät varpaat. Nämä rakenneosat ovat eräänlainen suojakilpi litteitä jalkoja vastaan, mikä voi aiheuttaa vaikeuksia myöhemmin elämässä.

Pukemisen ja riisumisen helppoudessa Befado on mennyt askeleen pidemmälle lisäämällä käytännöllisen tarranauhan kiinnitysjärjestelmäksi. Tämän yksinkertaisen ratkaisun avulla jopa itsenäisin pieni fashionista voi käsitellä kenkiä helposti ilman aikuisten apua.

Esiteltyä mallia peittää arvostettu Healthy Foot -merkki, mikä takaa, että se on luotu oikea kehitys ja optimaaliset olosuhteet lasten jaloille ajatellen.

Joten jos etsit jalkineita, jotka ovat yhtä värikkäitä kuin lapsesi mielikuvitus ja samalla varmistavat lapsesi terveyden ja mukavuuden, Befado-tossut malli 109P183 on valinta, joka täyttää nämä kriteerit. Anna tyttäresi jalkojen seikkailla joka päivä mukavuuden ja tyylin ympäröimänä suoraan luotettavan valmistajan Befadon kenkien ansiosta.

  • Merkki: puute
  • Väri: vaaleanpunainen monivärinen
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Materiaali: Kangas
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
tyttäreni kauniit kengät pitävät niistä kovasti. kaikki nopeasti ja tehokkaasti :)
|
|