Emme pelkää talvea! Valitsemme lapselle talvikengät


Etsitkö täydellisiä talvisaappaat kaksivuotiaalle? Tai ehkä mietit, mitkä lumikengät sopivat viisivuotiaalle? Riippumatta siitä, kuinka vanha lapsesi on, haluat varmasti talvijalkineiden olevan toimivia ja samalla lapsen mielellään käyttämiä. Meillä on tapa!

Hu hu ha, talvi ei ole niin paha!

Oikeiden kenkien valinta lapsille on todellinen haaste, varsinkin kun ensimmäinen lumi ilmestyy ikkunan ulkopuolelle. Haluatko, että heidän pienet jalkansa pysyvät lämpiminä ja kuivina, ja samalla et halua kenkien pukemisen ja riisumisen aiheuttavan päänsärkyä? 

Olet tullut mahtavaan paikkaan! Olemme laatineet oppaassamme useita vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan lapsellesi täydelliset talvikengät. Aloitetaan!

Kengät erikoistehtäviin

Lumessa kahlaamista, lumiukon tekoa, kelkkailua ja lumipallosotaa... Talvella lapset tarvitsevat ehdottomasti erikoissaappaat.

Lasten lumikenkien tarjontaa selatessasi kannattaa muistaa muutama seikka, joiden ansiosta olet varma, että lapsesi ovat kunnolla valmistautuneet leikkimään lumessa. Olemme keskustelleet niistä alla.

Varmista, että olet vedenpitävä ja hengittävä

Vedenkestävyys on yksi halutuimmista ominaisuuksista valittaessa lasten talvijalkineita. Tiivistetyn pinnan ansiosta päällinen ja pohja antavat erinomaisen suojan talvelle ominaista kosteutta ja kosteutta vastaan. 

Jotta lapsesi jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä, pue jalkaan kengät, joissa on tiukat saumat ja erityinen vuori, joka estää lumen pääsyn kenkään.

Yhtä tärkeää on, että lapsesi lumikengät on valmistettu luonnollisesti hengittävästä materiaalista. Näin hikoilevien jalkojen aiheuttama kosteus pysyy poissa vauvasta välttäen epämiellyttäviä hajuja ja vilustumista.

Eristys pitää sinut lämpimänä

Sopivan eristyskerroksen ansiosta lapsesi jalat pysyvät lämpiminä riippumatta siitä, mihin toimiin lapsesi osallistuu.

Liukumaton pohja

Liukumaton pohja suojaa lastasi vahingossa liukastumasta jäisellä tiellä. Tästä syystä sinun ei missään tapauksessa saa jättää tätä tekijää huomioimatta ostaessasi lasten lumikenkiä.

Panosta kumipohjaan, jossa on luistamattomat ominaisuudet, mikä varmistaa riittävän tartunnan maahan ja auttaa samalla lastasi säilyttämään tasapainon.

Helppo pukea ja riisua

Pikkulapsille on helpoin pukea ja riisua kengät, jotka kiinnitetään tarranauhalla. Se on kätevä ratkaisu sekä vanhemmalle että lapselle itsenäisyyden oppimiselle.

Jos jostain syystä pidät slip-on kengistä, valitse ne, joissa on joustavat paneelit sivuilla, esim. joustavasta kumista. Tämän ansiosta kengät sopivat täydellisesti lapsesi jalkaan ja tarjoavat hänelle todellista mukavuutta käytön aikana. 

Vetoketjulliset kengät ovat toinen vaihtoehto, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Nopea pukeminen ja riisuminen ovat ominaisuuksia, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon, jos et halua tuntea päänsärkyä joka kerta kun poistut kotoa. 

Pyörittävät kengät toimivat itsenäisemmille lapsille. Varmista kuitenkin aina, että nauhat on sidottu kunnolla, jotta vältytään kompastumisesta ja lumen pääsystä kengän sisään ja että nilkka tukee riittävästi.

Älä unohda mukavuutta!

Toimivuus ei ole ainoa seikka, johon sinun tulee kiinnittää huomiota ostaessasi lasten talvisaappaat. Yhtä tärkeää on säätää kenkien koko oikein. Harkitse lapsesi sormien käytettävissä olevaa tilaa. 

Taaperosi mukavuuden pitäisi olla etusijalla saappaiden jalassa talvella. Talvisaappaissa tulee tukea nilkkaa ja sisämateriaalin tulee olla tarpeeksi pehmeää, jotta se ei aiheuta kipua jalkapohjaan.  

Toiminnallisuus kulkee käsi kädessä estetiikan kanssa

Koska lapsesi jalat kasvavat huimaa vauhtia, et ehkä halua investoida kalliisiin kenkiin. Älä missään tapauksessa saa valita toimivuuden ja hyvän ulkonäön välillä, äläkä valitse halvempia malleja lapsesi turvallisuuden kustannuksella.

Ihanteelliset talvisaappaat tulee valmistaa kestävistä, kiinteistä materiaaleista, ja niissä on lisäsaumat vieläkin paremman suojan kosteutta vastaan. Lumikenkien päällisen tulee päättyä vähintään lapsesi nilkkaan, jotta lumi ei pääse sisään.  

Onneksi toiminnallisuus voi kulkea käsi kädessä estetiikan kanssa. Tutustu suosikkimalleihimme, jotka todistavat sen.

Parhaat talvikengät pojalle

Ne sopivat täydellisesti pojille vedenpitävät vaelluskengät. Nykyaikainen tekniikka suojaa pienille jaloille kylmää ja kosteutta vastaan ​​ja samalla antaa niiden hengittää vapaasti.

He myös läpäisevät kokeen päivittäin saappaat vedenpitävällä kalvolla, kiinteä pohja ja lisäeristys kengän sisällä. Mukava tarrakiinnitys ja universaali, helppohoitoinen väri saavat nämä kengät rakastamaan sekä lapsia että vanhempia.  

Parhaat talvisaappaat tytöille

Vetoketjulliset, eristetyt saappaat Tämä täytyy olla jokaiselle tyylikkäälle tytölle. Saappaissa on erityinen lämpökumista valmistettu pohja, joka estää liukastumisen ja takaa mukavuuden kävellessä.

Miten vaaleanpunaiset lumikengät valmistettu hydrofobisesta materiaalista liotumisen estämiseksi? Jäykistetty kantapää varmistaa turvallisuuden käytön aikana ja mukava tarranauha helpottaa kenkien pukemista ja riisumista.