Hääkenkien valitseminen on helpompaa kuin uskotkaan


Häävalmistelut voivat olla uuvuttavia. Kauneimman hääpuvun ja täydellisesti istuvan puvun valinta ei ole ainoa erityistä huomiota vaativa tehtävä. Häätkenkien valinta on yhtä tärkeää. Täällä tanssit läpi yön yhden elämäsi tärkeimmistä päivistä. Ota selvää, mitä virheitä kannattaa välttää ja mitä etsiä.

Miksi hääkengät ovat niin tärkeitä?

Hääkengät ovat - heti mekon ja puvun jälkeen - tärkein elementti vastaparin vaatekaappia. Juuri niissä morsian lähestyy sydämestään valittua sanoakseen yhden elämänsä tärkeimmistä "kyllä". Juuri hääkengissä sulhanen pyytää rakkaansa tanssimaan ensimmäistä kertaa. Tämä kenkäpari antaa heidän tanssia yhdessä koko yön ja pitää hauskaa aamunkoittoon asti.

Ymmärrämme, että hääpuvun tai puvun ja kenkien ostaminen yhdestä kaupasta on käytännössä melkein ihme. Tästä syystä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valitsemasi hääkengät täydentävät asua harmonisesti käytännössä kaikilta osin. Tyylillä, värillä ja sisustuksella on väliä.

Kun valitset hääkenkiä, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin tärkeisiin seikkoihin. Ensinnäkin niiden on oltava todella mukavia eivätkä koskaan hiero jalkojasi. Toiseksi niiden tulee sopia muuhun asuun tai olla ainutlaatuinen asuste, joka heijastelee ominaista tyyliäsi. Ota selvää, mitä muuta kannattaa ottaa huomioon hääkenkiä valittaessa.

Määrittele tyylisi

Aloita häätyylin luomisen valmistelu määrittelemällä teema. Pidätkö enemmän rustiikkisista ratkaisuista boho-tyyliin, vai ehkä eksklusiivinen glamour on lähempänä sydäntäsi? Yritä mieltymystesi perusteella tehdä kokonaisuudesta todella harkittu ja harmoninen.  

Pitkä, rustiikkityylinen pitsimekko sopii täydellisesti klassiseen, ruskeat korkokengät nahkaa. Miehille suosittelemme kuitenkin tummanruskeat nahkakengät trendikkäillä retro-koristeilla.

Ne puolestaan ​​​​sopivat täydellisesti glamour-tyylisiin häihin pumppuja korkealla kantapäällä samppanjaa, ruusukultan värinen. Niiden täydellinen täydennys on hillitty, miesten mustat kengät valmistettu hengittävästä luonnonnahasta.

Älä pelkää mennä laatikon ulkopuolelle

Monet ihmiset yhdistävät häät valkoiseen, norsunluun sävyihin, puuterivaaleanpunaiseen tai vaaleansiniseen. Mutta kuka sanoi, että hääkenkien on välttämättä oltava hillittyjä värejä?

Vaikka perinteitä arvostava nuori pariskunta valitsee varmasti klassiset sävyt, jos tykkäät leikkiä muodilla joka päivä, älä pelkää ottaa riskiä tänä erityisenä päivänä. Pidä kenkien sävyä lisävarusteena, joka monipuolistaa tyyliäsi. Värin suhteen se voi vastata valitsemaasi teemaa, olla vastaus viittaukseen perinteeseen ("jotain sinistä") tai houkutella kaikkien vieraiden katseita ja kimaltaa metallisävyillä.

Hieman vähemmän suosittu ratkaisu on tehdä vähemmän ilmeinen valinta. Entä morsiamen ja sulhanen samanväriset lenkkarit? Tällä tavalla kaikki vieraat muistavat sinut varmasti pitkään.

Aseta mukavuus etusijalle

Mitä tahansa tyyliä haluatkin, muista, että mukavuus on avainasemassa. Hääkengillä on erittäin tärkeä rooli, ja ne ovat mukanasi noin 15 elämäsi tärkeimmistä tunteista.

Kun ostat hääkenkiä verkkokaupasta, tee se etukäteen. Tällä tavalla voit vaihtaa ne muihin. Muista myös testata ne huolellisesti. Kävele niissä puhtaalla matolla useita tunteja viettäen paljon aikaa seisten. Tämän ansiosta voit olla varma, että valitsemasi kenkäpari ei pilaa yhtä elämäsi tärkeimmistä päivistä.

Kiinnitä huomiota kantapään korkeuteen

Koron korkeus on yhtä tärkeä kuin kengän ulkonäkö. Jos et käytä kohtuuttoman korkeita korkokenkiä päivittäin, ota huomioon, että tämä ratkaisu tuskin osoittautuu liittolaiseksi tänä erityisenä päivänä. Haluat varmasti välttää ontumista tai outoa, luonnotonta kävelyä.

Kiinnitä erityistä huomiota siihen, missä seremonia pidetään. Näin vältät onnettomuudet, kuten korkokengät, joissa sinun on vaikea liikkua rannalla tai nurmikolla. Jos järjestät juhlia suljetussa juhlasalissa, valintasi on käytännössä rajaton. Jos kuitenkin suunnittelet ulkojuhlia, aseta mukavuus etusijalle.

Kärki: Lyhyemmät miehet voivat optisesti lisätä itselleen pituutta valitsemalla kengät piilokorkolla. Muodolliset kengät, joissa on näkymätön, noin 4 cm korkea sisäänrakennettu kantapää ja lisäulkokorko, voivat nostaa sinut lähes 7 cm:n pituiseksi.

Älä odota viimeiseen minuuttiin

Hääkengät ovat erittäin tärkeä asuste, joka antaa kiiltoa koko tyyliin. Jos haluat tuntea olosi kauniiksi ja mukavaksi tänä erityisenä päivänä, älä odota viime hetkeen ostaaksesi niitä.

Erittäin käytännöllinen ratkaisu on, kun otat valitsemasi kengät kokeilemaan mekkoa tai pukua. Näin varmistat, että kaikki sopii täydellisesti yhteen ja luo harmonisen lopputuloksen.