Harmaa Naisten harmaat saappaat 88858 Harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Harmaa naisten nilkkurit 88858 Harmaa ovat yleismaailmallisuuden ydin yhdistettynä käyttömukavuuteen. Yksityiskohtaisuuksistaan ​​ja mukavista ratkaisuistaan ​​tunnettu valmistaja esittelee ihanteellisen mallin naisille, jotka arvostavat eleganttia mutta rentoa tyyliä.

Saappaiden muotoilua leimaa hillityt värit - klassinen, helposti koottava harmaasävy, joka sopii urbaaniin maisemaan ja antaa moniin sarjoihin erottuvan korostuksen. Nilkkurit ovat loistava valinta naisille, jotka etsivät eri olosuhteisiin räätälöityjä jalkineita - töistä käyntiin, kaveritapaamisiin ja viikonloppumatkoihin kaupungin ulkopuolelle.

Mallissa 88858 Grey on tasainen kantapää, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden koko päivän. Tämä on täydellinen valinta ihmisille, jotka viettävät monta tuntia jaloillaan, mutta eivät halua luopua tyylikkäästä ulkonäöstä. Litteän kantapään ansiosta säilytät luonnollisen asennon ja tarjoat jaloillesi terveellisen vaihtoehdon korkokengille.

Saappaat erottuu mantelin muotoisesta kärjestä, joka antaa niille hienovaraisen luonteen ja harmonisoituu nykyisten muotitrendien kanssa. Mantelivarvas on loistava kompromissi klassisen ja modernin välillä - elegantti ja rento samaan aikaan.

Nämä saappaat, vaikka ne tulevat eri merkiltä kuin tunnetuimmat muotitalot, kilpailevat rohkeasti niiden kanssa työn laadussa ja estetiikassa. Harmaa materiaali on helppo yhdistää useimpiin vaatekaapin väreihin, mikä tekee niistä korvaamattoman arvokkaan elementin jokaisen naisen vaatekaappiin.

Kategoria "Naiset » Naiset » Saappaat" viittaa siihen, että jalkineiden suunnittelussa on huomioitu nykyaikaisten naisten erilaiset tarpeet - sekä muotia seuraavien että ensisijaisesti mukavuutta etsivien. Harmaa naisten nilkkurit 88858 Grey ovat tarjous jokaiselle naiselle, joka haluaa yhdistää mukavuuden muodikkaan lookin ja etsii jalkineita moneen tilanteeseen.

  • Kantapään tyyppi: Matala kantapää
  • Nenä: Manteli
  • Väri: harmaa

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|