Huono haju kengistä?


Löydä 10 tehokasta tapaa tehdä haisevia kenkiä!

Huono haju kengistä tämä on melko kiusallinen mutta yleinen ongelma. Tähän voi olla monia syitä, joten on tärkeää tunnistaa kenkien epämiellyttävän hajun syy mahdollisimman paljon. Jos ongelma koskee myös sinua, suosittelemme lukemaan alla olevan artikkelin. Esittelemme hajun yleisimmät syyt ja kuvaamme sen 10 tehokasta tapaa tehdä haisevia kenkiä.

Miksi kengät haisevat?

Kun etsit vastausta kysymykseen, miksi kengät haisevat, kannattaa aloittaa perusasioista.

Yleisin kenkien epämiellyttävän hajun syyt Tämä:

  • keinotekoisista materiaaleista valmistetut jalkineet,

  • keinotekoisista, hengittämättömistä kuiduista valmistetut sukat,

  • väärä jalkojen hygienia,

  • väärä kenkien hoito,

  • liiallisen hikoilun ongelmia.

Hyvä uutinen on, että lähes kaikki tekijät, jotka vaikuttavat epämiellyttäviin hajuihin kengissä, voidaan poistaa käyttämällä todistettuja ja tehokkaita menetelmiä. Lisäksi haisevien kenkien tapauksessa toimivat luotettavat kotimenetelmät, joita isoäitimme ovat jo käyttäneet ja jotka auttavat selviytymään tästä epämiellyttävästä tilanteesta. Joten tutustu 10 tehokkaaseen tapaan tehdä haisevia kenkiä.

Mitä tehdä, kun kengät haisevat? 10 tehokasta tapaa poistaa epämiellyttävät hajut kengistä

Ongelman arvioidaan vaikuttavan jopa joka kolmanteen aikuiseen. Syy ei ole pelkästään jalkojen liiallinen hikoilu terveydellisistä tekijöistä johtuen, vaan myös päivittäinen huolimattomuus, joka pitkällä aikavälillä aiheuttaa epämiellyttävän hajun ilmaantumisen kengistä.

Sinun täytyy tietää se haisevat kengät on merkki siitä, että jotkin tottumuksesi eivät ole oikein. Ja vaikka hiki on luonnollinen seuraus kehon lämpösäätelystä, ylimääräinen hiki yhdessä muiden tekijöiden kanssa voi aiheuttaa epämiellyttävän hajun kengistä. Mitä tehdä, kun kengät haisevat?

1. Huolehdi perusasioista.

Valita luonnonmateriaaleista valmistetut jalkineetesimerkiksi nahkaa, jossa on riittävä ilmanvaihto.

Nahkakenkien lisäksi on myös välttämätöntä käyttää luonnonkuiduista valmistettuja sukkia. Vaikka synteettiset materiaalit ovat paljon halvempia, niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Jalka ei hengitä, ja myös ilmankierto aliarvioidaan, mikä lisää mikro -organismien ja bakteerien lisääntymistä, ja lämmin ja kostea ympäristö on melkein ihanteellinen kehitykselle.

2. Nahkaiset pohjalliset jalkineille.

Jos nahkakenkien ostaminen on sinulle liikaa taloudellista taakkaa, investoi nahkapohjallisiin. Juuri jalkineiden elementti koskettaa eniten jalkaa, joten sen on oltava valmistettu luonnollisesta, ilmavasta materiaalista.

3. Yrttiset jalkakylvyt.

Huono haju kengistä johtuu usein lisääntyneestä hikoilusta. Säännölliset kylpyammeet, joihin on lisätty öljyjä tai yrttejä, tuovat hyviä tuloksia. Asiantuntijat suosittelevat teepuuöljyä, eukalyptusöljyä, laventelia ja salviakeittoa. Optimaalinen määrä on 2-3 usean minuutin istuntoa viikossa, jotta haisevien kenkien ongelma vähenee merkittävästi.

4. Sooda haiseville kengille.

Yksi isoäidin menetelmistä, jota käytetään edelleen. Haisevien kenkien ongelma auttaa voittamaan tavanomaisen soodan, jota löytyy lähes jokaisesta keittiöstä. Riittää, kun peität kengän sisäpuolen ruokasoodalla, mieluiten yön yli, ja poista sitten varovasti jauheen jäännökset. Soda imee täydellisesti epämiellyttävät hajut kengistä ja estää kosteuden kertymisen.

5. Sitruskuori.

Toinen kotihoito haiseville kengille. Kuori sitruuna tai appelsiini, leikkaa kuori pieniksi nauhoiksi, aseta sitten pellavapussiin ja aseta kengät useaksi tunniksi. Sitrushedelmillä on erittäin voimakas antibakteerinen vaikutus, joten kauniin aromin lisäksi ne jättävät myös raikkaan kengän sisälle.

6. Kissanhiekka.

Kaikki kissanomistajat ovat tyytyväisiä tähän menetelmään saada epämiellyttävä haju kengistä. Soralla on erinomaiset ominaisuudet imeä ylimääräinen kosteus ja huono haju, minkä vuoksi tätä menetelmää suositellaan usein ja mikä tärkeintä - erittäin tehokasta.

7. Antiperspirantit jaloille.

Ihmisten, jotka kärsivät jalkojen liiallisesta hikoilusta, tulisi hankkia erityinen antiperspirantti, joka säännöllisellä käytöllä vähentää sairautta merkittävästi. Voit ostaa tehokkaita jalkasuihkeita hyvistä kenkäkaupoista, apteekeista tai apteekeista. On syytä valita versiot, jotka sisältävät luonnollisia aineita, joilla on antibakteerisia ja sienilääkkeitä.

8. Kenkädeodorantit.

Suoraan jalkoihin tarkoitettujen valmisteiden lisäksi haisevien kenkien ongelman kanssa Deodorantit, jotka tulisi suihkuttaa kengän sisäpuolelle, tekevät erinomaista työtä. Tärkeää on, että tämä toimenpide toimii eri malleissa, joten peitettyjen kenkien, kuten saappaiden, pumppujen tai nilkkureiden, lisäksi niistä on hyötyä myös sandaaleissa ja kaikissa kengissä, joissa näkyy jalka.

9. Kengän talkki.

Talkki toimii samalla tavalla kuin ruokasooda. Se imee kosteutta ja vähentää epämiellyttäviä hajuja. Jos et kuitenkaan ole vakuuttunut haisevien kenkien kotihoidoista, voit valita valmiita valmisteita, joita on saatavana kenkäkaupoista tai apteekista.

10. Kenkien usein tuuletus.

Tärkeää, älä unohda tuulettaa kenkiäsi säännöllisesti. Kylmä, talviilma toimii parhaiten, mutta sää on sopiva. Hikiset jalkineet kannattaa myös pestä ajoittain, vaikka kaikki kengät eivät voi altistua näin voimakkaalle kosketukselle veden kanssa. Tarkista aina valmistajan suositukset ja kenkien käyttötavat, jotta ne eivät vahingoitu.

 

Olemme kuvanneet edellä tehokkain tapa saada haisevat kengät ja ongelman syyt. Kuten näette, useimmat niistä voidaan poistaa helposti, joten kenkien epämiellyttävä haju, vaikkakaan ei kovin mukava, ei ole ylitsepääsemätön tila. Noudata neuvojamme ja päästä eroon ongelmasi lähteestä.