Inspiroidu! 7 mallia diskokenkiä, jotka ilahduttavat sinua


Etsitkö inspiraatiota diskotyyliin? Olet tullut oikeaan paikkaan! Ajattelemme sinua yhdessä paikassa, olemme koonneet suosikkikenkämallimme, jotka auttavat sinua luomaan unohtumattoman vaikutelman. Kerromme sinulle, mihin ne yhdistetään saadaksesi WOW-efektin! Paljastamme myös salaisuutemme, jotka saavat sinut tanssimaan läpi yön.

Resepti onnistuneisiin juhliin aamunkoittoon asti

Viehättävä muotoilu, jumalallinen kampaus ja meikki, kupliva huumori ja hyvä seura eivät ole kaikkea sitä, mitä diskoreissu onnistuu ja jää mieleen pitkäksi aikaa. Jotta voit pelata vapaasti aamunkoittoon asti, sinun on kiinnitettävä huomiota yhteen erittäin tärkeään näkökohtaan - kenkiin. 

Juuri ne antavat sinulle mukavuuden tunteen ja samalla lisäävät itsevarmuutta ja pidentävät jalkojasi optisesti. Sinun tarvitsee vain käyttää muutamia todistettuja temppuja saadaksesi WOW-efektin.

Ennen kuin esittelemme sinulle suosikki diskokenkämallejamme, kerromme sinulle salaisuutemme, joiden ansiosta tanssit läpi yön jopa taivaankorkokengissä.

Kuinka kestää koko juhla korkokengissä?

Korkeat saappaat ovat yksi diskon harrastajien suosituimmista malleista. Ei ihme! Tällaiset jalkineet voivat tehdä ihmeitä, jolloin jalat näyttävät pidemmiltä ja koko vartalo näyttää huomattavasti ohuemmalta. 

Jotta sinun ei tarvitse riisua niitä juhlan aikana, varmista, että diskokengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Vaikka muovit saattavat olla houkuttelevia hinnan suhteen, ne eivät mukaudu jalkasi muotoon, mikä voi aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. 

Jos et halua käsitellä varpaille, valitse kengän koko huolellisesti. Kauneinkin malli voi aiheuttaa rakkuloita, kun se on liian tiukka tai löysä sinulle. On parasta kokeilla kenkiä iltapäivällä tai illalla. Silloin jalkoihin tulee luonnollista turvotusta pitkän päivän jälkeen, mikä on mukana myös diskossa.

Haluatko välttää hankausta? Suosittu temppu, jota monet julkkikset käyttävät, on suihkuttaa jalkoihin deodoranttia ennen kantapään pukemista. Tämän ansiosta jalkasi eivät hiko liikaa, mikä johtaa kengän liukumiseen ja ihon hankaumiseen.

 

Beiget korkokengät sandaalit

Nyt kun tiedät temppumme, on aika tutustua mielenkiintoisimpiin diskokenkiin. Jos haluat optisesti pidentää jalkojasi, valitse beigenväriset korkeakorkoiset sandaalit.

valita mokkanahkamalli, jossa upeat nepparit 7,5 cm korkeassa kantapäässä tai päättää käärmeennahkaiset sandaalit vakaammalla, vaikkakin vielä korkeammalla (9 cm) kantapäällä. Mukava kiinnitys nilkan ympärillä molemmissa tapauksissa estää kenkiä luistamasta leikin aikana ja mukava pohjallinen varmistaa, että korkeudesta huolimatta jalat eivät tunnu väsyneiltä.

Valitsemalla beigenväriset jalkineet sinulla on laaja valikoima mahdollisuuksia muun tyylin suhteen. Kirkkaat mekot yhdistetään ilmiömäisesti kirkkaisiin kenkiin. Valitse lyhyt, maitomainen espanjalainen hame tai valitse beige hame ekologisesta nahasta ja aseta siihen valkoinen pusero, joka laskeutuu kevyesti olkapäille.

Mustat sandaalit

Mustat sandaalit, jotka eroavat ihon sävystä, ovat myös härkäsilmä diskotyyliin. Ne kiinnittivät huomiomme kauniit Laura Messin sandaalit koriste-elementillä ja kiinnikkeellä nilkan ympärillä. Hieman levennetty kantapää tarjoaa sinulle maksimaalisen mukavuuden tapahtuman aikana. Yhdistä ne klassiseen pieneen mustaan ​​mekkoon ja luo unohtumaton vaikutus silmänräpäyksessä. 

Meillä on myös jotain alkuperäisten ratkaisujen ystäville. Mokkagladiaattorit kapea, 10,5 cm korkea kantapää takaa jalat taivaalle. Harjakattoisen viimeistelyn ja sensuellin nyöritysten ansiosta kukaan ei kulje ohitsesi välinpitämättömästi. Käytä niitä mustien eko-nahkaisten shortsien ja mustan, istuvan tyllipuseron kanssa, hieman läpikuultavat hihat.

Glitter pinssit

Disko on täydellinen paikka glitterille. Ne voivat olla täydellinen aksentti tyyliisi Marco Shoesin brokaatikengätjotka on valmistettu luonnollisesta lehmännahasta. Nahkavuori lisävaahdolla pitää sinut mukavana koko yön.

Käytä niitä valkoisen hameen ja valkoisen topin kanssa, joka paljastaa pienen vatsan. Johdonmukaisen muotoilun takaavat kimalteleva meikki tai hieman hohtavat kynnet.

 

Neulat nastoilla tai kristalleilla

Toinen vaihtoehto diskolle ovat nastoitettu mokkakorkokengät. Herkkä harmaan sävy antaa hienovaraisen pohjan koko tyylin luomiseen. Yhdistä ne fuksiamekon tai -setin kanssa, jossa on levenevät farkut ja musta napaa paljastava toppi. Se on tämä harmaa takki ja olet valmis! 

Pidätkö enemmän naisellisista strasseista kuin tuhma napeista? Meillä on jotain, josta tulet rakastamaan. Mustat pumput, joissa glitterit päällisen takana Tämä täytyy olla diskoon. Pitkä, terävä kärki yhdistettynä korkeaan, 9,5 cm:n kantapäähän takaa ilmiömäisen vaikutuksen. Käytä sitä hopeisen kimaltelevan mekon kanssa ja olet valmis.

Pidä hauskaa!

Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvojemme ansiosta seuraavan diskon tyylin valinta ei pidä sinua hereillä yöllä, ja esitetyt vinkit auttavat sinua tanssimaan aamunkoittoon asti. Pidä hauskaa!