Juhlakengät hänelle ja hänelle. Inspiroidu!


Pyöreä syntymäpäivä, mahtava promootio, uudenvuodenaaton juhla, karnevaali tai kenties ilta klubilla? Menitpä minne tahansa, oikeat jalkineet ovat välttämättömiä, jotta voit tanssia läpi yön. Neuvomme mitkä kengät sopivat juhliin sekä hänelle että hänelle.

Mitä pitää ottaa huomioon valittaessa kenkiä juhliin?

Juhlan tilaisuus lähestyy kovaa vauhtia, ja mietit edelleen, mitkä kengät valitset? Onneksi sinun ei tarvitse vaivautua tämän ongelman kanssa! Olemme laatineet hyviä vinkkejä, joiden avulla voit valita täydelliset kengät juhliin.

Ensinnäkin kiinnitä huomiota pukukoodi. Jos juhlissasi on tiettyjä pukukoodeja, sinun kannattaa noudattaa niitä. Oletko menossa polttareille, ja todistaja pyysi kaikkia tapahtuman osallistujia - tulevaa morsiamea lukuun ottamatta - pukeutumaan mustaan? Valitse tässä tapauksessa mustat kengät. Valita klassisia baarejajoka palvelee sinua myös päivittäin tai ekstravaganttisemmin, juhlamalli muodikkailla suihkukoneilla

Toiseksi se on yhtä tärkeä tilaisuus juhlia. Oletko menossa halloween-juhliin? Siniset korkokengät söpöillä pompom-koristeilla eivät varmasti sovi noidan asuun. Valitse sen sijaan korkokengät verenpunainen. Tämä kenkämalli on niin monipuolinen, että se sopii jopa ystävän häihin.

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota jalkojen kuntoon. Vaikka miesten kannattaa useimmiten käyttää päällystettyjä kenkiä, tilanne muuttuu hieman monimutkaisemmaksi naisille, jotka innokkaasti valitsevat sandaaleja juhliin kesällä. Avoimet varpaat ja kantapäät vaativat asianmukaista hoitoa. Maalaa kynnet huolellisesti ja kosteuta jalkojasi. Jos et pysty selviytymään tästä tehtävästä itse, ota yhteys jalkalääkäriin tai kosmetologiin. Muista, että kuivat korkokengät ja laiminlyöneet kynnet varjostavat kauneimpienkin korkokenkien viehätyksen.

Älä anna jalkakivun estää sinua nauttimasta hauskasta

Juhliin mentäessä on ennen kaikkea huolehdittava mukavuudesta. Tämä on erittäin tärkeää, jos et halua kipeiden jalkojen estävän sinua pitämästä hauskaa.

On tärkeää, että juhlakengät eivät ole mukanasi ensimmäistä kertaa elämässäsi. Juuri laatikosta otetut jalkineet näyttävät parhailta, mutta voivat aiheuttaa sinulle paljon ongelmia. Varpaat, rakkulat ja varpaat voivat pilata hauskanpitosi hetkessä. Jotta näin ei tapahdu, yritä levittää ne hyvissä ajoin. Käytä niitä useita kertoja kotona kävellen pehmeällä matolla. Näin varmistat, ettei mikään pilaa juhlatunnelmaasi.

Oletko huolissasi pitkistä korkokengissä vietettyistä tunteista? Sijoita geelilisäkkeisiin kantapään ja varpaiden alle, jotka tarjoavat jaloillesi todellista mukavuutta. Kun päätät marmoreistasi, varmista myös, että liikut niissä sulavasti. Kohtuuttoman korkea kantapää, vaikka se näyttää kiehtovalta, voi tehdä kävelystäsi epäluonnollisen, jopa karikatuurisen. Sen sijaan, että liioittelet pituuden kanssa, on parempi valita mallit, joissa tunnet olosi mukavimmaksi.

Jos et käytä korkeita kenkiä päivittäin, valitse pylväs- tai kiilakorkoiset mallit. Tasakorkoiset kengät ovat yhtä hyvä idea. Entä koristellut mokkanahkabalerinat energisoivan fuksian värissä? Jos pidät himmeämmistä sävyistä, valitse jauhe vaaleanpunainen. Se toimii ajattoman tyylin ystäville klassinen musta alkuperäisillä koristeilla kukkien muotoisia.

Täydellinen ratkaisu naisille, jotka haluavat tehdä epämaisen vaikutelman tapahtuman alussa ja sitten varmistaa vertaansa vailla olevan mukavuuden ja vapauden, on korkeiden ja litteiden kenkien yhdistelmä. Laita entiset sisäänkäynnille ja kun ne alkavat kiusata, ota pussista muutamat ylimääräiset tasakorkoiset kengät. Kangasballerinat pehmeällä pohjalla, jotka voidaan rullata ja piilottaa kukkaroon, sopivat täydellisesti mailaan.

Inspiroidu! Mielenkiintoisimmat juhlakengät hänelle ja hänelle

Nyt kun tiedät mitä etsiä, kun valitset kenkiä juhliisi, on aika valita täydellinen pari.

Klassiset korkokengät väreissä, jotka sopivat kirjaimellisesti kaikkeen, ovat loistava ratkaisu naisille. Mustakorkokenkien ei tarvitse olla tylsiä ja liittää toimistotyöhön! Entä sidotut pumput pylväässä, jossa on avoin kantapää? Tämä malli näyttää todella kiehtovalta yhdistettynä mini- tai midi-mekon kanssa. Jos haluat löytää lisää jalkoja, nouse ylös sandaalit lakatulla viimeistelyllä.

Muista, että sinun ei tarvitse rajoittua mustaan. Pidä hauskaa värien kanssa! Mene eteenpäin ja valitse katseenvangitsevien fuksian ja indigon sävyjen sekä hillitympien sävyjen, esim. jauhe vaaleanpunainen. Tämä väri yhdessä näkyvien jalkojen kanssa pidentää niitä optisesti, mikä hyödyttää koko vartaloasi. 

Jos pidät täydellisestä mukavuudesta, valitse litteät kengät. Alkuperäinen muotoilu, hienostuneet koristeet ja erilaiset värit auttavat sinua viimeistelemään minkä tahansa juhlatyylin hetkessä. 

Miehille suosittelemme mokasiineja ja kenkiä. Suosittelemme lyhyitä miehiä kengät piilokorkolla. Näin saat jopa 6,5 ​​cm lisäkorkeutta huomaamatta. Jopa tennarit käyvät seuralle. Mukavuuteen keskittyen kuitenkin luovu suosikkimallistasi, joka on palvellut sinua vuosia, mutta jossa on jo hyvin näkyviä käytön jälkiä.

Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvojamme noudattamalla kenkien valinta juhliin ei ole sinulle vaikeaa. Toivotamme sinulle paljon hauskaa aamunkoittoon asti!