Käärmeen iho-aihe eri tilanteisiin. Inspiroidu!


Käärmeen iho on teema, joka on hallinnut catwalkeilla jo jonkin aikaa. Tällä eläinaksentilla varustetut vaatteet ovat saaneet paljon faneja muodin ystävien keskuudessa. Ei mitään epätavallista! Tämä malli näyttää todella hullulta. Entä... kengät, joissa on käärmeaihe? Anna meidän ensin saada sinut rakastumaan niihin ja sitten kerromme kuinka ne muotoilet. Työskennellä!

Nämä kengät ansaitsevat paikan kokoelmassasi!

Yksi tapa antaa jokaiselle asulle ainutlaatuinen luonne on pukea jalkaan alkuperäiset kengät, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion ja saavat sinut näyttämään todella tyylikkäältä.

Tähän tarkoitukseen tällä kaudella muodikas käärme-aihe on täydellinen. Tämä korostus ei näytä vain erittäin tyylikkäältä, vaan antaa myös vaikutelman, että se on kaikki sinun asu muuttuu ylellisemmäksi.

Lisäksi käärmeaiheiset kengät ovat niin silmiinpistävä vaate, että sinun ei käytännössä tarvitse murehtia mitä laittaa päälle. Minimalistisinkin asu riittää luomaan WOW-efektin.

Mihin käärmeennahkaisia ​​kenkiä kannattaa käyttää?

Mietitkö, mihin yhdistää käärmeennahkaiset jalkineet? Tämä tehtävä on yksinkertaisempi kuin miltä se saattaa näyttää. Ennen kaikkea pidä se yksinkertaisena. Kaikki lisäsuunnittelu ja selkeät printit voivat pilata koko vaikutelman ja tehdä kirjavan vaikutelman. 

Jotta päätöksesi olisi mahdollisimman helppoa, olemme laatineet luettelon tyyleistä, jotka näyttävät parhailta käärmeennahkaisten kenkien kanssa. Aloitetaan.

Yksiväriset yhdistelmät mustana ja valkoisena

Jos sinulla ei ole aavistustakaan mitä pukea päälle, yksinkertaisin ratkaisu on yksiväriset yhdistelmät, jotka todistavat, että kauneus piilee yksinkertaisuudessa. Saat tyylikkään lookin yhdistämällä käärmeennahkasaappaasi mustiin housuihin ja mustaan ​​villapaita.

Jos haluat lisätä kynsiä tyyliisi, pue päälle nahkatakki ja maalaa huulesi tummalla huulipunalla. Haluatko piristää tätä yhdistelmää ja antaa sille naisellista ilmettä? Valitse pitkä trenssi, jossa on herkkä puuterivaaleanpunainen sävy ja hopea- tai kultakoru.

Yksiväriset yhdistelmät sopivat erinomaisesti myös erilaisiin uloskäyntiin, jotka vaativat tyylikkään ilmeen. Yhdistätpä sitten käärmekorkokenkisi klassiseen pikkumustaan ​​mekkoon tai laskostettuun maksimekoon, saat illan ilmeen hetkessä.

Pidätkö enemmän valkoisesta mustan sijaan? Yhdistä suosikkikäärmekuvioiset kenkäsi valkoiseen haalaripukuun. Jokapäiväiseen käyttöön voit laittaa katanan päälle, ja muodollisempiin tilaisuuksiin valitse takki. 

Tässä on joitain malleja, jotka sopivat hyvin näiden settien kanssa:

Maan värit

Kenkien ruskeat käärme-aiheet sopivat täydellisesti maan väreihin. Yhdistä kenkiisi ruskean, beigen ja oliivin sävyihin, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi syksyyn. Jos haluat lisätä asuisi kodikasta ilmettä, valitse paksu, lihava pusero, jonka alta kurkistaa valkoinen paidan kaulus. Aseta se ruskean ekonahkahameen kanssa ja valitse lämmin takki sopivan värisenä.

Olemme varmoja, että pidät näistä malleista:

Denim

Pidät rennosta, rento tyylistä katuvaatteet? Yhdistä käärmekuvioiset saappaat trendikkäiden farkkujen kanssa. Valitse litteiksi kengiksi kapeat housut ja käytä käärmeennahkaisia ​​korkokenkiä levenevien farkkujen seurassa. 

Se, mitä puet päällesi, riippuu periaatteessa suunnitelmistasi. Oletko menossa treffeille? Crop-top, jonka päälle voit heittää takin, on täydellinen. Suunnitteletko pizzamatkaa ystävien kanssa? Pue päällesi T-paita, jossa on suosikkibändisi logo, ja solmi paita vyötärön ympärille.

Alta löydät ehdotuksemme, jotka näyttävät parhaalta denimin kanssa:

Käärme aksentti

Käärmeen iho-aiheen ei tarvitse soittaa tyylisi ensimmäistä viulua. Jos haluat maltillisesti esitellä tämän aksentin omaasi asu, keskity yksityiskohtiin. Entä mukavat khaki kiilakorkoiset saappaat? Herkkä käärmemotiivi monipuolistaa asusi hienovaraisesti maanläheisillä sävyillä. 

Ne ovat myös loistava vaihtoehto tennarit, joissa on minimalistinen aksentti eläinnahan muodossa. Yhdistä ne beigen verryttelypukuun tai mene askeleen pidemmälle ja valitse urheilullinen eleganssi pukemalla ne pehmeän puuvillaisen midi-mekon kanssa. 

Ne kiinnittivät myös huomiomme klassiset, ruskeat saappaat, joissa on herkät olkaimet, joissa on käärmekuvio. Yhdistä ne farkkuihin, beigenväriseen, löysään puseroon ja kultaisiin koruihin. Käytä niitä lämpimän lampaan- tai villatakin ja paksun huivin kanssa.

Käärme-aihe tyyliisi

Kuten näette, kenkien käärme-aihe on niin universaali, että se sopii täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Leiki muodin kanssa ja käytä sitä niin kuin pidät siitä eniten, muistaen muutamat säännöt. Tämän ansiosta voit helposti saavuttaa tyylikkään vaikutelman ja tyylistäsi tulee häikäisevä.