Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa. Loista metallikengissä!


Naiset ympäri maailmaa ovat rakastuneet metallikenkiin. Tämän ei pitäisi yllättää ketään! Näillä kengillä saat WOW-efektin ilman paljon vaivaa. Ne sopivat täydellisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin, vangitsevat katseen ja luovat unohtumattoman vaikutelman. Mietitkö, minkä kanssa niitä puetaan? Tai ehkä etsit malleja, jotka toimivat parhaiten? Olemme koonneet luettelon suosikeistamme ja inspiraatiota.

Kuinka käyttää metallisia kenkiä?

Metalliset kengät ovat jalkineita, joiden avulla voit loistaa tilaisuudesta riippumatta. Kun muotoilet niitä, ole varovainen, ettet saa päinvastaista vaikutusta etkä päädy näyttämään koristellulta joulukuuselta. 

Periaatteessa mitä ilmeikkäämpiä metallikengät ovat, sitä minimalistisempia muun asun tulee olla. Voit käyttää näitä kenkiä melkein minkä tahansa kanssa.

Yhdistä ne miesten farkkuihin ja istuvaan toppiin ja pitkään trenssitakkiin. Jos pidät naisellisemmista tyyleistä, valitse pitkä, ilmava hame ja yhdistä se ylimitoitetturaidallinen pusero. Pue päällesi kenkiisi sopivat korut, maalaa huulet punaisiksi ja Katso suoraan catwalkilta valmiina!

Minkä väriset metallikengät valita?

Hopean tai kullan metalliset nastat ovat loistava valinta, kun haluat tyylivaikutelman glamouriapysyen uskollisena klassikoille. Yhtä suosittu on ruusukulta, joka on hieman hienovaraisempi ja kiehtova vaihtoehto hopealle ja kullalle. 

Jos et pelkää räikeitä värejä, valitse intensiivinen vaaleanpunainen metalliväri. Vaikka yhdistät nämä kengät yksiväriseen luomukseen, näytät yksinkertaisesti hullulta. 

Varo liioittelemasta sitä. Klassisia metallikengän sävyjä voidaan yhdistää hienostuneempiin luomuksiin, ja intensiiviset värit voidaan yhdistää hillittyyn väripalettiin tai valita täydentäviä värejä.

Kiiltoa metallikengissä

Metallikenkien kauneus on, että ne antavat sinun loistaa (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti). Riippumatta siitä, mikä erityinen tilaisuus seuraa sinua, näissä kengissä sinulle taataan kiiltävä viimeistely.

Setti hopeanväriset metalliset korkokengät taivaansinisellä laskostetulla midi-mekolla. Voit käyttää tätä tyylitelmää morsiamena siviilihäissä tai todistajana ystäväsi häissä.

Aiotko juhlia Andrzejkin vai uudenvuodenaattona aamuun asti? Metalliset, taivaan korkeat korkokengät täydentävät täydellisesti kiiltävää mekkoa paljeteilla. Tällaisia ​​juhliahan järjestetään vain kerran vuodessa!

Ei vain juhlapyhinä

Toisin kuin näyttää, metallikengät eivät ole varattu vain erikoistilaisuuksiin, ja ne antavat sinun loistaa paitsi juhlapäivinä. Vaikka nämä kengät näyttävätkin ainutlaatuisilta, ne ovat niin monipuolisia, että voit käyttää niitä menestyksekkäästi jokapäiväiseen tyyliin.

Olitpa menossa elokuviin ystävien kanssa, treffeille tai vain ostoksille ostoskeskuksessa, metallikengät saavat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi. Yhdistä ne klassiseen neulepuseroon ja 70-luvun tyyliin farkkuihin tai muodikkaisiin revittyihin housuihin, jotka voit kääriä nilkan yläpuolelle. Tällä tavalla paljastat metallikengät ja ohjaat muiden katseet tähän suuntaan.

Jos pidät kontrasteista, valitse hillitty neulemekko, jossa on metalliset saappaat ja pitkä pohkeen puoliväliin ulottuva neuletakki.

Voit käyttää niitä menestyksekkäästi jopa toimistossa yhdistämällä kynähameen ja valkoisen paidan.

Tapaa suosikkimme

Et todellakaan malta odottaa, että metallikengät ottavat ylpeyden paikan jalkinekokoelmassasi. Olemme koonneet luettelon suosikkimalleistamme auttaaksemme sinua valitsemaan.

Mustat metalliset korkokengät

Suunnitteletko yrityksen joulujuhlia? Pue jalkaan mustat, metalliset korkokengät, jotka korostavat tämän tapahtuman juhlallista luonnetta. Yhdistä ne mustiin ohuisiin sukkahousuihin tai - jos haluat näyttää vähemmän ilmeiseltä - valitse kiiltävät sukkahousut. Valitse tätä varten musta levenevä hame, jonka pituus on pohkeen puoliväli ja pue päälle valkoinen paita. Laita hiuksesi tyylikkääseen nutturaan ja laita päähän herkät roikkuvat korvakorut. 

Naisten saappaat, joissa on metallinen kiilto

Kukaan ei sanonut, että metalliväri on varattu vain korkokenkiin! Entä ekologisesta nahasta valmistetut hitsaappaat, joissa on metallinen kierre? Pohja, jossa on kulutuspinta ja kenkäpeitto kengän sisällä, tekevät näistä jalkineista täydellisen kylmiin päiviin. Käytä niitä farkkujen ja suosikkipuseroidesi kanssa tai setin kanssa, jossa on pieni musta mekko ja pitkä villatakki. 

Metalliset eristetyt lumikengät

Entä eristetyt lumikengät metalliversiossa? Nämä kengät valloittaa kaikkien muodin ystävien sydämet! Käytä niitä leggingsien tai leveälahkeisten lenkkihousujen, lantion yläpuolelle päättyvän untuvatakin, lippalakin ja paksun huivin kanssa. Täydennä tämä look huolellisella meikillä huulikiilolla ja naisellisilla korvakoruilla. WOW-efekti taattu!

Vaaleanpunaiset ja mustat metalliset sandaalit

Haluaisitko suosikkimetallisi olevan mukanasi ympäri vuoden, mutta tuskin löydät metallisia sandaaleja, jotka eivät näyttäisi kitsiltä? Muista kiinnittää huomiota tarjouksiimme! Mustat ja vaaleanpunaiset nahkasandaalit saavat sinut aina näyttämään hyvältä. Voit käyttää niitä niin arkeen kuin kesäjuhliinkin.