Kantapää lipsahtaa ulos kengästä? Meillä on ratkaisu!


Luulen, että jokainen meistä on kokenut sen turhauttavan tunteen, kun kantapää lipsahtaa ulos kengästä ja olet askeleen päässä tuskallisesta kaatumisesta. Onneksi nyt voit hengittää helpotuksesta! Olemme koonneet yhteen paikkaan tehokkaimmat kotihoitotuotteet, joiden ansiosta voit helposti käsitellä tätä ongelmaa ja unohtaa kantapään liukastumisen lopullisesti. Työskennellä!

Miksi kantapääni lipsahtaa ulos kengästäni?

Luulen, että jokainen meistä on kokenut sen turhauttavan tunteen, kun kantapää lipsahtaa ulos kengästä ja olet askeleen päässä tuskallisesta kaatumisesta. Tämä ei ainoastaan ​​vaaranna turvallisuutesi, vaan se voi myös vaikuttaa merkittävästi itseluottamuksesi. Lisäksi kengät, joissa on luistava kantapää, voivat aiheuttaa rakkuloita ja häiritä yleistä liikemekaniikkaa, mikä jopa johtaa pysyviin muutoksiin kävelyssäsi.

Mietitkö miksi näin ylipäätään tapahtuu? Ehkä tämä johtuu väärästä koosta. Kengän lisätila auttaa jalkaa liikkumaan eteenpäin, jolloin kantapää voi liukua vapaasti. Toinen syy tähän voi olla se, että kengän muoto ei vastaa kunnolla jalkasi anatomiaa. Todennäköisesti kenkäsi ovat liian leveät jaloillesi. Jalkojen liukastumista kengässä esiintyy myös liiallisesta hikoilusta.

Jos kenkäkokoelmassasi on kenkiä, joissa tunnet tämän ongelman, sinun ei tarvitse erota niistä. Tiedämme tehokkaat kotihoitokeinot, joiden ansiosta jalkasi lakkaavat liukumasta kengistäsi ja pääset perille turvallisesti. Aloitetaan!

Hiuslakka

Kun kantapää sitkeästi lipsahtaa ulos kengästä, tarvitset ... hiuslakkaa. Eikä se johdu siitä, että kaunis uppaus päässä häiritsisi huomion luistavalta jalalta :-) Suihkuta jalan pohja lakalla ja odota, kunnes se kuivuu. Tällä tavalla saat ylimääräisen, tahmean kerroksen, joka estää liukastumisen.

Psst! Tätä menetelmää käyttävät jopa julkkikset gaalien ja punaisen maton esitysten aikana!

kaksipuolinen teippi

Kaksipuolinen teippi toimii samalla tavalla kuin hiuslakka. Tämän menetelmän käyttö sisältää Jessica Alba liimaa sen kengän pohjalliseen ennen kuin liukastui jalkansa sisään.

Pito voi kuitenkin heiketä, kun jalat hikoilevat vähitellen. Varo myös, että teippi ei muuta asentoaan, koska se voi aiheuttaa sormenjälkiä. Jos haluat olla varma, että saavutetut tulokset ovat pysyviä, voit sijoittaa kaksipuoliseen kangasteippiin (ns. verhoiluvyö).

Talkki

Voit myös kokeilla vauvajauhetta. Tämä menetelmä toimii, kun kengän kantapään liukastumisen syy on hiki. Talkki imee kosteutta silmänräpäyksessä ja jalkasi lakkaavat lopulta liikkumasta hallitsemattomasti. Ripottele vain vähän tuotetta pohjalliseen ennen kenkien pukemista ja olet valmis. 

Jos ongelmana on jalkojen liiallinen hikoilu, valitse luonnonmateriaaleista valmistetut kengät. Vältä myös kosteuttavien voiteiden levittämistä juuri ennen kenkien pukemista ja käytä apteekeista tai apteekeista saatavia erityisiä antiperspirantteja.

Korkokengät tai puuvillaa

Hieman löysällä suljetuilla kengillä voit käyttää kantapäätaskuja ja pienellä hinnalla estää kantapään liukumisen. Liimaa ne kengän takaosaan (päällisen sisäpuolelle). Et voila! Voit lähteä tielle! Samalla tavalla toimii puuvillavilla, jolla voit täyttää sormissasi olevan tyhjän tilan.

Liukumattomat pohjalliset tai sukat

Kenkäkaupoissa on myös liukumattomia, geeli- tai silikonipohjallisia, jotka tarjoavat sinulle maksimaalisen mukavuuden kävellessä. Tämä menetelmä läpäisee kokeen, kun on tekemisissä esimerkiksi neulassa olevat sandaalit tai muut kengät, joissa ei voi käyttää vanua tai kantapäätiskiä. Läpinäkyvät sisäosat ovat käytännössä huomaamattomia, ja mikä tärkeintä, ne toimivat erittäin tehokkaasti. 

Kun sinulla ei ole mahdollisuutta käydä myymälässä, voit vaihtaa liukumattomat sisäosat ... saniteettiosille. Huomio! Tämä menetelmä ei toimi avoimilla kengillä, mutta se estää tehokkaasti jalkaa liikkumasta kävellessä. Voit käyttää myös liukumattomia sukkia, joissa on sisäänrakennetut jalkineet.

Kokeile toista nauhatekniikkaa

Jos kenkäsi luistaa kävellessäsi, saatat nauhoittaa ne liian löysästi. Kokeile tehokkaita nauhoitustekniikoita, jotka estävät jalkaasi liukumasta kengän sisään ja varmistavat sen maksimaalisen istuvuuden. Kiristä nauhat kuten aina, tee sitten kaksi silmukkaa, joiden läpi pujotat ne vuorotellen ja sido ne tavalliseen tapaan. Tällä tavalla silmukkanauhat estävät jalkojen liikkumisen.

Valitse erikokoiset kengät

Jos mikään esitetyistä menetelmistä ei tuonut toivottuja tuloksia, kenties kengät sinulla on yksinkertaisesti liian isot. Tässä tilanteessa on järkevä ratkaisu ostaa puoli kokoa pienemmät kengät.

Ongelma ratkaistu!

Uskomme, että vinkkimme auttoivat sinua selviytymään kengästä irtoavien korkokenkien ongelmasta. Kokeile niitä nyt ja pääse eroon jalkojen turhauttavasta tunteesta lopullisesti eteenpäin!