Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 kengät sininen

39,02 EUR

Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 siniset kengät ovat täydellinen ratkaisu aktiivisille ja energisille lapsille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona. Sekä vakavampiin tapahtumiin että huolettomaan hauskanpitoon veden äärellä nämä sandaalit tarjoavat pienelle jalallesi mukavuuden lisäksi myös tarvittavan suojan.

Näiden kenkien rakenne on yhdistelmä ekologista nahkaa ja korkealaatuisia synteettisiä materiaaleja, jotka takaavat kestävyyden ja vaurioidenkestävyyden. Lisäksi tarrakiinnitys helpottaa kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti paikasta ja tilanteesta riippumatta. Tämä varmistaa myös yksilöllisen istuvuuden jalkaan, mikä on erittäin tärkeää kasvaville lapsille.

Suunnittelusta päätellen valmistaja huolehti jokaisesta yksityiskohdasta. Pyöreä kärki mahdollistaa sormien vapautta, kun taas uritettu pohja parantaa merkittävästi pitoa, mikä on erittäin tärkeää eri pinnoilla pelattaessa. Lisäksi kengän tarjoama pehmustus minimoi loukkaantumisriskin ja tekee jokaisesta askeleesta pehmeän ja turvallisen.

Visuaalisesti Kappa Kyoko Jr -kengät näyttävät erittäin houkuttelevilta. Tummansininen värisävy yhdistettynä elävöittäviin oransseihin lisäyksiin vangitsee täydellisesti katseen ja lisää energisen aksentin lasten tyyliin. Universaali muotoilu tekee kengistä sopivia sekä pojille että tytöille, mikä tekee niistä loistavan lahjavaihtoehdon.

Kappan valmistaja varmisti, että kengät eivät ole vain käytännöllisiä ja mukavia, vaan myös turvallisia lapselle. Korkealaatuisen synteettisen materiaalin käyttö mahdollistaa jalan pitämisen hygieenisissa olosuhteissa, mikä on tärkeää intensiivisessä käytössä.

Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 siniset kengät ovat loistava valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen sandaaleja, jotka sopivat täydellisesti sekä arkeen että kesäseikkailuihin. Alkuperäinen pakkaus ja kestävä rakenne takaavat tyytyväisyyden ostokseesi. Riippumatta siitä, minne pienet jalat ne vievät, nämä kengät antavat heidän tutkia maailmaa turvallisesti.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 260884K 6744
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Väri: sininen
  • Värisävy: Laivasto
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: Muovi
  • seksiä: pojat tytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|