Kapseli vaatekaappi. Mitkä kengät toimivat parhaiten?


Kapselikaapit todistavat, että kauneus piilee yksinkertaisuudessa. Sitä luotaessa kenkien viimeistely voi olla erityinen haaste. Jos mietit, mitkä mallit toimivat parhaiten, lue oppaamme. Neuvomme sinua siitä, mitä etsiä, kun valitset kenkiä minimalistiseen mallistoasi.

Kapselivaatekaappi sisältyy hintaan!

Kapselivaatekaappi on ollut kielillä jo jonkin aikaa, minkä ei pitäisi tulla yllätyksenä. Se ei ole muuta kuin huolella valittu kokoelma vaatteita, kenkiä ja asusteita, jonka avulla voit vähentää vaatekaapin sotkua, mutta antaa sinulle myös lähes loputtomat mahdollisuudet valita asuja joka päivä ja lomalla.

Kengät ovat erittäin tärkeä osa tyylikästä kapselivaatekaappia. Niiden ansiosta muodollinen paita voi saada rennon ilmeen ja mukavat farkut näyttävät ilmiömäisiltä. Oikein istuvat jalkineet mahdollistavat todella ihmeiden tekemisen! 

Kun valitset kenkiä kapselivaatekaappiin, noudata muutamia sääntöjä. Lue, kuinka yksinkertaista se on.

Vaihe 1. Valitse käytännölliset tyylit

Mieti ensin, mitkä kenkätyylit sopivat sinulle parhaiten, ottaen huomioon elämäntyylisi. 

Jos esimerkiksi työskentelet toimistossa, jossa se on muodollista pukukoodi, tarvitset varmasti tyylikkäitä mokasiineja tai mukavia korkokenkiä. Kun olet jatkuvasti liikkeellä ja käytät tämäntyyppisiä kenkiä vain lomalla, keskity mukaviin jalkineihin, joita voit käyttää helposti joka päivä.

Vaihe 2. Kiinnitä huomiota väreihin

Valitsemiesi värien tulee täydentää täydellisesti vaatekaappiasi. Sinun ei tarvitse rajoittua hillityihin väreihin, kuten mustaan, beigeen tai ruskeaan. Jos haluat ilmaista yksilöllistä tyyliäsi, valitse rohkeita värejä ja alkuperäisiä kuvioita, jotka sopivat muihin vaatteisiisi.

Vaihe 3. Pidä itsesi minimissä äläkä seuraa muotia sokeasti

Muista, että kapselivaatekaapin tarkoitus on rajoittaa käytössäsi olevien tuotteiden määrää ja yksinkertaistaa valintaa mahdollisimman paljon muotoilua viimeisteltäessä. Valitse universaaleja, käytännöllisiä malleja, jotka sopivat helposti vaatteisiisi. Kapselivaatekaappissa painopiste ei ole määrällä, vaan laadulla ja monipuolisuudella. Sen sijaan, että seuraat sokeasti uusimpia trendejä, valitse ajattomia ratkaisuja.

Millaiset kengät pitäisi olla kapselivaatekaapissa?

Nyt kun olet oppinut kapselivaatekaappiisi kenkien valinnan säännöt, on aika saada inspiraatiota. Tapaa suosikkimme, jotka täydentävät helposti tyylityksiäsi ja todistavat itsensä useaan otteeseen. 

Balerinat tai mokasiinit

Balerinat ovat ajattomia kenkiä, jotka ovat olleet jokaisen tyylikkään naisen jalkinemalliston perustana jo vuosia. Sen jälkeen kun Audrey Hepburn teki ne suosituksi, balleriinoista on tullut pakollinen esine jokapäiväiseen käyttöön ja muodollisiin tilaisuuksiin. Ne täydentävät täydellisesti mukaviin farkkuihin ja t-paitoihin perustuvia tyylityksiä sekä niitä toimistoyhdistelmiä, joissa dominoivat pikkusikarit ja huolellisesti puristetut valkoiset paidat tai lyijykynämekot.

Meidän tyyppi: Vuohennahkainen ballerinat herkän beigen sävyssä

Saappaat tai saappaat

Klassiset, laadukkaat saappaat sopivat täydellisesti syksyllä ja talvella. Valitse universaali malli, joka sopii helposti suosikkityyleisi. Panosta nahasta valmistettuihin kenkiin. Tämän ansiosta niiden hyvässä kunnossa pitäminen ei ole erityinen haaste, ja ne palvelevat sinua monta vuotta.

Meidän tyyppi: klassiset mustat saappaat tasakorkoisilla

Sandaalit

Muista käyttää myös sandaaleja, jotka toimivat kuumina päivinä. Valitse mieltymystesi mukaan malli, jossa on tasainen pohja, naisellinen kantapää tai mukava kiilakorko. Muista tehdä ne luonnonmateriaaleista estääksesi jalkojen liiallista hikoilua. 

Meidän tyyppi: aidosta nahasta valmistetut nahkasandaalit, joissa on eläinkuvio

Urheilukengät

Tarvitset varmasti mukavat urheilukengät, joissa pääset hyppäämään pois kaupungista ja pitämään tauon arjen hälinästä. Lyö vetoa mukavista tennareista tai tennareista. Kun käytät niitä, sinun ei tarvitse rajoittua urheilulliseen tyyliin. Tämäntyyppiset jalkineet ovat täydellisessä kontrastissa tyttöjen mekkojen ja hameiden kanssa.   

Meidän tyyppi: luonnollisesta nahasta valmistetut valkoiset lenkkarit mukavalla alustalla

Kengät isompiin tapahtumiin

Sisaren häät? Runsas illallinen ravintolassa? Juhlat klubilla? Tällaiset olosuhteet vaativat usein erityistä asua, ja joidenkin asujen kohdalla tasakorkoiset kengät voivat olla riittämättömän muodollisia ja häiritä WOW-ilmiötä. Jotta näin ei tapahdu, investoi laadukkaisiin kenkiin suurempia uloskäyntiä varten. Valitse beige malli, joka pidentää jalkojasi visuaalisesti, tai valitse klassinen musta, jonka voit yhdistää helposti moniin asuja. Älä valitse taivaan korkeita korkokenkiä, jos sinun on vaikea kävellä niissä. On parempi rajoittua matalaan, vakaaseen kantapäähän, jonka ansiosta voit käyttää tämän tyyppisiä kenkiä esimerkiksi toimistoon tai treffeille. 

Meidän tyyppi: Klassiset ruskeat pumput aidolla nahkakorolla

Katso kuinka helppoa se on?

Voit nähdä itse, että kenkien valitseminen kapselivaatekaappiin on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia sääntöjä ja voit aina nauttia minimalistisesta vaatekaapista, joka on helposti muokattavissa erilaisiin tilanteisiin.