Kengät, joiden pitäisi olla jokaisen naisen vaatekaapissa


Tuntuuko sinusta, ettei sinulla ole mitään päälle pantavaa? Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Todennäköisesti vaatekaappisi halkeaa saumoista, ja sinulla on vain vaikeuksia löytää itsesi tästä sotkusta ja ilmaista itseäsi. Tutustu kenkätyyppeihimme, joita tarvitset harmonisen lopputuloksen luomiseksi tilaisuudesta riippumatta.

Noudata muutamia sääntöjä

Jos lukemattomasta vaatemäärästä huolimatta sinusta tuntuu, ettei sinulla ole mitään päälle puettavaa, olemme täällä auttamassa! Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä kenkien valinnassa, ja saat varmasti harmonisen lopputuloksen tilaisuudesta riippumatta. 

Ensinnäkin, ole mukava. Mukavat kengät tulee löytyä jokaisen naisen vaatekaapista! Täällä kävelet useimmiten. Toiseksi, tarjoa jaloillesi oikeat olosuhteet säästä riippumatta. Sekä kuumalla kesällä että kylmällä talvella valitse luonnonmateriaaleista valmistettuja malleja, jotka estävät jalkojasi hikoilemasta ja antavat samalla tyylikkään ilmeen. Kolmanneksi, älä unohda kenkiäsi erityistilaisuuksiin. Et koskaan tiedä milloin tämä tapahtuu!

# 1 Tee olosi mukavaksi

Mikään ei ole tärkeämpää kuin mukavuus. Suunnitelmistasi huolimatta haluat varmasti tuntea olosi mukavaksi etkä katu tiettyä kenkäparia. Tämä on erityisen tärkeää, kun aiot kävellä pitkään tai seistä jaloillaan useita tunteja. Ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön lenkkarit tai lenkkaritmikä lisäksi auttaa sinua ilmaisemaan ainutlaatuista tyyliäsi. 

Valitse mukava työhön espadrillit, mokkasiinit tai ballerinat. Jos haluat optisesti pidentää jalkojasi, valitse malleja, joiden väri on samanlainen kuin ihosi. Taivaaseen asti jalkojen ystäville suosittelemme erityisesti tyylikkäitä pumput postiin mukavalla nilkkahihnalla. Voit tanssia niissä läpi yön.

Mukavat kenkäsi ovat todennäköisesti mukanasi useimmiten. Tästä syystä valitse sävy, joka sopii parhaiten vaatekaapissasi oleviin vaatteisiin. Jos sinusta tuntuu, että se on liian monimutkaista, valitse todistetut ratkaisut. Musta on klassinen väri, joka sopii lähes kaiken kanssa. Neutraalit värit, kuten valkoinen, beige tai ruskea, ovat myös täydellisiä.

# 2 Tarjoa itsellesi mukavaa lämpöä talvella

Valmistaudu alkavaan talveen ja valitse oikeat kengät, jotka pitävät sinut mukavana lämpimänä myös kylmimpinä päivinä. Valitse toimivia malleja, joissa tunnet olosi todella jumalalliseksi. Valitse luonnonmateriaaleista valmistetut vedenpitävät kengät, joiden ansiosta estät mahdollisen bakteerikasvun. Varmista, että valitsemasi jalkineen hengittävyys ja riittävä tarttuvuus maahan on hyvä. Talvella voi olla todella liukasta!

Suosittelemme kylmiin päiviin merkkituotteita aitoa nahkaa saappaat tai eristetty, mokka lumisaappaat turkilla. Muista myös kengät, joita voit käyttää helposti hameen tai mekon kanssa. Tätä tarkoitusta varten ne toimivat hyvin saappaat. Polvipituiset mallit näyttävät erityisen naisellisilta. Valitse ne, joissa on litteät kantapäät tai pylväs, joka antaa sinulle vakautta vallitsevista olosuhteista riippumatta.

# 3 Valitse ilmavat kengät kuumina päivinä

Vaatekaappiisi tulisi kuulua myös kenkiä kuumille päiville, joissa näytät tyylikkäältä ja samalla tunnet olosi verrattoman mukavaksi. Valitse luonnonmateriaaleista valmistetut kengät tai sijoita nahkapohjallisiin. Tämän ansiosta jalkasi voivat hengittää vapaasti, eikä sinun tarvitse kamppailla niiden epämiellyttävän hajun kanssa.

Valitse minimalistinen, valkoinen sandaalit valmistettu nahasta, joka korostaa rusketustasi ja sopii melkein kaiken kanssa. Jos pidät sandaaleista, suosittelemme sitä lämpimästi tasakorkoiset mallit mukavalla soljella.

# 4 Näytä tyylikkäältä erityistilaisuuksiin

Älä ylläty erityisistä tilaisuuksista. Olipa kyseessä gourmet-illallinen kahdelle, illanvietto ystävien kanssa, siskosi häät tai työhaastattelu, haluat ehdottomasti näyttää täydelliseltä.

Suosittelemme beigeä, mattapintaista korkokengät korkokengätjoka saa jalkasi näyttämään pidemmiltä ja lisää itsevarmuutta. Jos et pidä korkokengistä, valitse klassiset pumput postiin valmistettu luonnollisesta nahasta.

Ilmaise itseäsi!

Kun valitset kenkiä, jotka tulevat mukanasi seuraavalla kerralla, älä unohda ilmaista itseäsi. Varmista, että ne ovat täysin toimivia ja vastaavat täysin ainutlaatuista tyyliäsi. 

Muista myös säätää kengät jalkasi koon mukaan. Oikein valitut jalkineet suojaavat jalkojasi vammoilla ja epämiellyttäviltä jälkiltä tai rakkuloilta. Kun kokeilet kenkiäsi, tee se parhaiten päivän päätteeksi. Tämä on yksi tehokkaista tavoista, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean koon jalkineita.

Aina kun mahdollista, valitse luonnonmateriaaleista valmistetut jalkineet. Muussa tapauksessa voit käyttää nahkapohjallisia estämään jalkojen liikahikoilua.

Kiinnitä huomiota myös kenkien väreihin. Valitse malleja, jotka sopivat useimpiin vaatekaappiisi liittyviin vaatteisiin. Näin lakkaat nopeasti valittamasta, ettei sinulla ole mitään päälle pantavaa.