Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

Kengänpohjalliset ovat elementti, joka jää usein huomiotta jalkineita valittaessa, vaikka sillä on suuri merkitys jalkojen mukavuuden ja terveyden kannalta. Ne määräävät kengiemme pehmusteen, vakauden ja hengittävyyden.

Terveysongelmista kärsivien käyttämät ortopediset pohjalliset auttavat lievittämään jalka-, polvi- ja selkäkipuja. Niiden ansiosta vähennämme jalkoihin kohdistuvaa painetta, mikä parantaa kävelyä ja eliminoi nivelille ja selkärangalle haitallisia tärinöitä.

Urheilupohjallisia käyttävät ihmiset, jotka arvostavat aktiivista elämäntapaa ja haluavat tarjota jaloilleen maksimaalisen tuen intensiivisen harjoittelun aikana. Tämän ansiosta vältymme loukkaantumisilta, vähennämme ylikuntoutumisen riskiä ja nopeuttamme lihasten uusiutumista.

Lämpöpohjallisia käytetään useimmiten talvella, kun jalkamme ovat alttiina kylmille, kosteille sääolosuhteille. Niiden ansiosta pidämme lämpimänä kengän sisällä ja estämme paleltumia.

Kaikki nämä tyypit ovat saatavilla markkinoilla eri muodoissa, koossa ja materiaalilaaduissa. Siksi kannattaa valita ne, jotka sopivat parhaiten tarpeisiimme ja jalkineiden tyyppiin.

Kenkien pohjalliset voivat olla hyvä ratkaisu paitsi terveysongelmista kärsiville, myös meille jokaiselle, joka arvostaa mukavuutta ja haluaa välttää loukkaantumisia. Niitä kannattaa miettiä valittaessa uusia kenkiä tai vaihtaessa vanhoja pohjallisia.