Kevätkengät jokaiselle naiselle. Inspiroidu!


Etsitkö inspiraatiota kenkiin saadaksesi sinut näyttämään upealta tänä keväänä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Stylistimme ovat analysoineet tulevan kauden viimeisimmät trendit ja koonneet yhteen paikkaan vain hyväksi todetut ratkaisut arkeen, toimistoon ja treffeille. Käytä näitä ideoita ja ihastu loistavalla ilmeellä!

Ole trendikäs tänä keväänä!

SISÄÄN edellinen artikkeli keskustelimme tulevan kevään kuumimmista jalkinetrendeistä. Jotta kenkien valitseminen tälle kaudelle olisi mahdollisimman helppoa, olemme laatineet oppaan, josta löydät paitsi muodikkaimmat mallit, myös inspiraatiota muotoiluun. Valmis? Aloitetaan!

Toimiva klassikko hienovaraisessa muodossa

Tänä keväänä toiminnalliset klassikot naisellisessa, hienovaraisessa muodossa hallitsevat ehdottomasti. Suunnittelijat ovat osoittaneet, että mukavat ratkaisut läpäisevät testin useaan otteeseen. 

Jokapäiväiset espadrillit

Etsitkö kenkiä, jotka toimivat joka päivä ja voit käyttää niitä helposti sekä housujen että mekkojen kanssa? Kiinnitä huomiota näihin persikka espadrillit punotulla pohjalla. Hengittävä materiaali yhdistettynä mukavasti profiloituun pohjalliseen tarjoaa mukavuutta suunnitelmistasi riippumatta. Psst! Hienovarainen persikkasävy on ehdottomasti tämän kevään aalloilla.

Yhdistä nämä kengät farkkuhameen ja väljästi istuvan valkoisen paidan kanssa. Pitkä puuvillamekko on myös hitti. Kylmempinä päivinä voit korvata hameen housuilla äiti sopii muodikkailla hankauksilla ja laita selällesi pitkä neuletakki pastellisävyissä, jotka vastaavat kenkien väriä. 

Mokasiinit toimistoon

Jos etsit jalkineita, jotka auttavat sinua selviytymään pitkän työpäivän yli, katso nämä valkoiset loafers hienovarainen koriste. Yhdistä ne naisten pukuun ja mukavaan toppiin tai ruskeaan eko-nahkahameen ja beigenväriseen paidan kanssa. Näin saat tehokkaan, ammattimaisen ilmeen – täydellisen yritystyöskentelyyn. 

Treffit

Tarvitsetko kenkiä, jotka toimivat kevättreffeillä? Meillä on sinulle jotain! Entä äärimmäisen naisellinen ruskeat kiila sandaalit? Nämä kengät ovat todellinen hitti tällä kaudella! Loppujen lopuksi niissä yhdistyvät kaikki, mikä on muodikkainta - kiilakoron toimivuus, ruskeiden ja korkkien yksityiskohtien hienovaraisuus.

Käytä niitä valkoisten, istuvien housujen ja romanttisen puseron kanssa. Kukallinen, ilmava mekko sopii yhtä hyvin - sekä mini- että midi-mekko. Valkoinen pitsimekko, joka päättyy juuri polven alapuolelle, on myös hitti. Lisää punainen manikyyri ja pedikyyri, samanvärinen huulipuna, aaltoihin sidottu hiukset ja muotoilu treffeille on valmis!

Värikäs huimaus

Hillittyjen, rauhallisten värien sijaan houkuttelet ilmeikkäät värit? Se on mahtava! Stylistimme tarkastivat, mitä tällä kaudella on aallolla. Oi, se tulee tapahtumaan! Loppujen lopuksi kevät on yksi värikkäimmistä vuodenajoista. Energisoiva oranssi, pullonvihreä tai ehkä ilmeikäs pinkki? Sinä valitset, ja me tarjoamme valmiita ratkaisuja!

Energisoiva appelsiini jokapäiväiseen käyttöön

Jos haluat lisätä alkuperäisen korostuksen jokapäiväisiin tyylityyliisi, valitse intensiivinen oranssi. Oranssit, hieman kiiltävät lenkkarit täydellinen suoralahkeisten farkkujen ja mustavalkoraitaisten yläosien kanssa. Pue katana yllesi ja nauti erittäin muodikkaasta Katso

Urheilullisten ja mukavien tyylien ystävät pitävät näistä varmasti lenkkarit. Vertaansa vailla oleva mukavuus yhdistettynä kiehtovaan oranssin sävyyn saa sinut huokuumaan itsevarmuutta myös verryttelypuvussa! 

Pullonvihreä toimistoon

Etsitkö värikästä vaihtoehtoa toimistoon? kiinnitä huomiota leveäkorkoiset pumput intensiivisessä pullonvihreässä sävyssä. Käytä niitä beigen puvun tai mustien pikkusikarien ja valkoisen, huolellisesti silitetyn paidan kanssa. Näin näytät muodikkaalta ja ammattimaiselta. 

Ilmeikäs pinkki treffeille

Ne sopivat täydellisesti treffeille kiila espadrillit. Ilmeiset pinkit, korkkiyksityiskohdat ja tehokkaat siteet ovat 100% linjassa tulevien trendien kanssa. Yhdistä niihin pieni musta mekko tai löysä tummansininen mekko ja korosta muodokkaita jalkojasi ilman paljon vaivaa!

Kevään 2023 muodikkaimmat naisten kengät

Kuten näette, tällä kaudella jokainen muodikas nainen löytää jotain itselleen. Mietitkö, mihin malleihin kannattaa kiinnittää huomiota?

Loaferit, avokorkokengät ja läpinäkyvät yksityiskohdat ovat varmasti tänä keväänä. Viileämpinä päivinä voit yhdistää shortseja tai lyhyitä hameita saappaisiin tai jopa saappaisiin. Valitse malleja, joissa on eläinkuvia, joita sinulla todennäköisesti on jo kokoelmassasi. 

Tennarit ovat erittäin suosittuja tällä kaudella. Käytä niitä paitsi urheilutyyliin, vaan myös yhdistä niitä naisellisiin asuja. Wedge-sandaalit sopivat täydellisesti kevään ja kesän väliseen siirtymäkauteen. Yhdistä ne molemmat ilmaviin housuihin, joissa on väljät lahkeet, sekä mekkojen ja hameiden kanssa. Takaamme, että näytät upealta!

Mietitkö mistä ostaa muodikkaita naisten kenkiä keväälle 2023? Tähän kysymykseen on vain yksi vastaus! Verkkokaupassa KeeShoes löydät kaiken tarvitsemasi.