Kevyet kengät työkävelylle


Syksy ja talvi ovat vuoden aikaa, jolloin meidän on käytettävä raskaita, lämpimiä ja vedenpitäviä kenkiä. Tämän ansiosta varmistamme oikean lämpömukavuuden ja pienennämme vilustumisriskiä. On kuitenkin vaikea kuvitella viettävänsä koko työpäivää tällaisten kenkien päällä. Joten suosittelemme, mitkä kevyet kävelykengät ovat parhaita. Esittelemme naisille ja miehille sopivia malleja.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun valitset kenkiä työhön?

Kun etsit työjalkineita, sinun on muistettava, että vietät useita tunteja niiden päällä - istuen, kävellessäsi, seisoessasi - asennostasi riippuen. Joten kenkien pitäisi olla ensinnäkin kevyet. Valitse mallit, joissa ei ole paksua, painavaa pohjaa. Jos yritykselläsi ei ole pukukoodia etkä ole yhteydessä asiakkaisiin, voit valita erittäin mukavat urheilukengät, täällä voit olla varma, että viihdyt. Toinen tärkeä asia on hengittävyys. Tee kengistä hengittävät - nahasta tai luonnon tekstiileistä valmistetut erilaiset tuuletusaukot ovat myös toivottavia, esim. Reiät tai verkko. Tämän ansiosta jalat eivät hikoile. Jos sinulla on oltava tyylikkäät kengät ja halutaan jopa korkokengät, panosta vakauteen. Älä mene erittäin korkealle, ohuelle kantapäälle, vaan hanki lohko tai 7 cm kantapää. Sinulla voi myös aina olla naamiaiskengät, kuten ballerinat, mokasiinit tai espadrillit.

Naisten kevyet kävelykengät työhön

Alussa on tärkeää päättää, ovatko kengät tyylikkäitä vai rentoja. Jos voit käyttää mitä tahansa jalkineita etkä sido yrityksen pukukoodia, sinulla on varaa enemmän vapautta. Joten alla esittelemme koko joukon kevyitä työjalkineita esimerkeillä, ehkä yksi niistä on täydellinen sinulle!

  • Ballerinat - tämäntyyppiset jalkineet ovat ehdottomasti yksi kevyimmistä ratkaisuista. Ballerinat näyttävät myös tyylikkäiltä, ​​ne ovat mukavat ja niitä voidaan käyttää mekkojen, hameiden, sikarillojen tai muiden housujen kanssa. Voit valita esim. Klassisen mustan (esim. manteli ballerinat mustat nenäpehmusteet CD52P) tai enemmän koristeltu (esim. vaaleanpunaiset ballerinat helmillä Fur).
  • Pumput - kun sinun on käytettävä korkokenkiä tai korkokenkiä, kannattaa etsiä vakaa vaihtoehto. Valitse pylväs, kiila tai matala kantapää ja huomaat, että kengät ovat silti mukavat. Suosittelemme mm. Seastarin ruudulliset sukkulat.
  • Espadrillit - vaikka ne liittyvät pääasiassa ranta- ja kesäkenkiin, ne voivat olla täydellisiä töihin. Ne ovat kevyitä, mukavia ja hengittäviä, minkä vuoksi ne ovat ihanteellinen ratkaisu käytettäväksi työssä. Heillä voi olla myös tyylikäs luonne, kuten he ovat esimerkkinä ruskeat VICES -espadrillit, joissa on glitteriä.
  • Mokkasiinit - tällä hetkellä ne ovat luultavasti suosituimpia naisten kenkiä työhön. Matala, mukava ja muodikas. Ne näyttävät upeilta mekkojen, mutta myös farkkujen tai tyylikkäiden housujen kanssa. Saatavana klassisina versioina (esim. Sergio Leonen mokkanahkaiset naiset) tai pukeutuvampi (esim. hopeiset mokkasiinit, joissa on harmaat VICES -reunat).
  • Lenkkarit - ratkaisu naisille, joilla ei ole pukeutumiskoodia tai jotka haluavat rikkoa muodollisen tyylin urheilutarvikkeilla. Epäilemättä lenkkarit ovat mukavat, muodikkaat ja sopivat hyvin erilaisten vaatteiden kanssa - varsinkin kun valitset klassiset, valkoiset nilkkurit, esim. kengät Converse Chuck Taylor All Star Hei.

Miesten kevyet kävelykengät työhön

Miesten pitäisi myös päättää, millaisia ​​jalkineita he odottavat. Jos työskentelet yrityksessä, jossa asiakkaita ei palvella eikä pukeutumiskoodi ole jäykkä, sinulla on varaa enemmän vapautta. Joten esittelemme erilaisia ​​kevyitä kävelykenkiä miehille - ehkä pidät yhdestä käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

  • Loaferit - varmasti tämäntyyppiset kengät ovat ykkönen mukavuutta ja tyyliä arvostavien miesten keskuudessa. Mokkasiinit ovat olleet päällä useiden vuosien ajan, eikä ole yllättävää - ne sopivat kaiken kanssa. Suosittelemme mm. Nikopol 1688 viininpunainen loafers.
  • Matalat kengät - tällaisten kenkien ei tarvitse olla raskaita ja epämukavia. Valikoimamme sisältää myös kevyitä, muodikkaita vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti työjalkineiksi, esim. mustat kaupunkikengät Casual 1631 musta joko tuuletettu Riko miesten kengät, joissa on reikiä 848.
  • Urheilu - yrityksissä, joilla ei ole voimassa pukukoodia, miehet voivat myös valita lenkkarit. Jos ne eivät ole näkyvissä, ne voivat olla esimerkiksi yksivärisiä, mustia Nike Court Vision Low M CD5463-002mutta jos etsit trendikkäitä, värikkäitä vaihtoehtoja, myös KeeShoesilla on niitä.
  • Lenkkarit - ne ovat kevyitä, mukavia ja ennen kaikkea sopivat kaikkeen - farkut, tyylikkäät housut ja jopa puvut. Esimerkki voi olla klassinen kengät Converse Chuck Taylor All Star Pro M.

Joten kuten näette, mahdollisuuksia on monia. KeeShoesista löydät helposti täydellisen kevyen kävelykengän, joka täyttää odotuksesi. Muista asettaa mukavuus etusijalle. Tämän ansiosta keskityt työssäsi velvollisuuksiisi etkä siihen, että sinulla on raskaat ja epämukavat kengät.