WJ1 Kevyet lasten tossut Dinosaurs Yellow Astro keltainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

WJ1 Light Lasten Dinosaur Flip-Flops Yellow Astro on täydellinen valinta esihistoriallisten olentojen pienille ystäville, jotka arvostavat mukavuutta ja hauskanpitoa myös jokapäiväisissä jalkineissa. Nämä suloiset varvastossut, jotka on valmistettu pehmeästä vaahtomuovista, tarjoavat mukavuutta ja keveyttä jokaisella askeleella, joten ne ovat täydellinen valinta seikkailuja täynnä oleviin kesäpäiviin.

Mallille on ominaista kirkkaan keltainen väri, joka herättää huomiota ja lisää energiaa lasten tyyliin. Näitä läppiä koristavat dinosaurukset eivät ole vain muodikkaita, vaan myös loistava opetuselementti, joka rohkaisee lapsia oppimaan esihistoriallisten olentojen kiehtovasta maailmasta.

Myös käytännöllisistä yksityiskohdista huolehdittiin - avoin, pyöristetty varvas takaa varpaiden liikkumisvapauden ja profiloitu pohjallinen tukee lapsen jalan luonnollista asentoa, mikä on erityisen tärkeää kehityksen ja kasvun aikana. Herkkä alusta lisää hieman korkeutta, mutta pysyy riittävän matalana tarjoamaan vakautta ja turvallisuutta kävellessä, juostessa tai ulkona leikkiessä.

WJ1-mallin läpät ovat klassisia, slip-on, mikä helpottaa lapsen itse kenkien vaihtoa samalla kun hän kehittää kädentaitojaan. Lisäksi mallin keveys, joka painaa vain 0,13 kg, tarkoittaa, että lapset eivät juuri tunne näitä mukavia varvastossuja jaloillaan.

Vanhemmille, jotka haluavat tehdä oikean koon valinnan, liitteenä oleva kokotaulukko on erittäin hyödyllinen. Sen avulla voit säätää varvastossut täydellisesti lapsen jalkaan sopivaksi, mikä varmistaa käyttömukavuuden ja mukavuuden.

WJ1-valmistaja varmisti, että jalkineet toimitettiin alkuperäisessä pakkauksessa, mikä tekee Yellow Astro Dinosaurs -varvastossoista täydellisen lahjan pienelle tutkimusmatkailijalle, sekä pojille että tytöille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WJ1 Light Children's Flip-Flops Dinosaurs Yellow Astro ei ole vain käytännöllinen, vaan myös jännittävä valinta jokaiselle lapselle, joka rakastaa tutkivaa leikkimistä ja aktiivista virkistystä luonnon helmassa. Viehättävä muotoilu, mukavuus ja työn laatu tekevät näistä varvastossoista nopeasti välttämättömän osan seikkailuja täynnä oleviin kesäpäiviin.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: SP2635
  • Väri: keltainen
  • Materiaali: Vaahto
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.13

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|