Koulun kengät


Kun viimeistelemme koululaitetta pikkulapselle, ajattelemme monia yksityiskohtia. Haluamme tarjota lapselle kaiken, mikä on mukavaa, laadukasta ja käytännöllistä.

Tarkistamme kaikki yksityiskohdat ja arvioimme toteutusta. Koulukengillä on strateginen paikka kynäkoteloiden, reppujen ja monien lisävarusteiden joukossa. Siinä lapsi viettää monta tuntia joka päivä. Joten - mitä kenkiä valita kouluun ja mitä harkita?

Mitä pitää ottaa huomioon valittaessa kenkiä kouluun?

Ensinnäkin käytännöllisyys ja mukavuus. Muistakaamme, että ostamissamme jalkineissa lasten jalat viettävät keskimäärin 6–8 tuntia joka päivä. Siksi on tärkeää, että ne ovat ilmavia, joustavia ja samalla vakaita ja hyvin muotoiltuja. Kiinnitämme huomiota materiaaliin ja sen ominaisuuksiin. Jos se on nahkaa - onko se tarpeeksi pehmeä ja herkkä? Jos muovi, onko se tarpeeksi ilmaa läpäisevä?

Kengän paino on myös tärkeä. Liian raskaasta tulee sietämätön syy jalkojen väsymykseen ja ärsytykseen. Kävely käytävillä ja monta tuntia koulussa kevyissä kengissä ei ole haittaa.

Vauvan jalan mittaus

Alussa on korostettava, että liian suurten kenkien ostaminen on väärä liike. Lapsi, jolla on löysät kengät, tuntee olonsa epämukavaksi, lisäksi sillä on negatiivinen vaikutus hänen jalkoihinsa ja se voi jopa vääristää kävelyä ja hankauksia. Lapsen jalka kasvaa nopeasti, se on tosiasia. On kuitenkin mahdotonta valita liian suuria kenkiä "tulevaisuutta varten".

Niiden tulisi sopia hyvin pitämään jalka kunnolla. On tärkeää olla unohtamatta mahdollisia muutoksia jalan koossa vuorokaudenajan mukaan - sattuu, että jalka voi olla pidempi tai leveämpi, varsinkin kesällä, erittäin kuumina päivinä. Koko päivän liikkuminen kengissä on yksinkertaisesti väsyttävää jaloille, joten kun valitset kokoa, varmista, että koulukengät eivät ole liian tiukkoja.

Mukavuus päällä

Valitse vuodenajasta ja säästä riippuen lapsellesi paras ratkaisu. Kiinnitä huomiota siihen, ettei koulukengissä ole jäykkiä tai teräviä koriste -elementtejä. Tarrakiinnikkeet osoittautuvat hyväksi ratkaisuksi, vaikka se ei olekaan niin tärkeää vanhemmalle opiskelijalle, kun otetaan huomioon hänen itsenäisyytensä.

Urheilukengät kouluun

Taaperoille on annettava molemmat kengät liikuntaa varten liikuntatunneilla ja jokapäiväiseen toimintaan oppituntien aikana. Yksi kenkäpari ei sisälly hintaan. Ensinnäkin se on epähygieenistä. Hikinen lentopallo -ottelun jälkeen, jalka tarvitsee levätä kuivissa, raikkaissa kengissä. Toiseksi urheilujalkineet on muotoiltu eri tavalla, ja koulun käytävillä liikkuminen on erilainen. Jätetään urheilujalkineet joukkuepeleihin ja juoksuun. Lapsella on oltava toinen pari jäljellä oleville tunneille.

Kun etsimme urheilujalkineita, otetaan huomioon tuotannossa käytetty materiaali. Sen on oltava hengittävä, nopeasti kuivuva ja hellävarainen vauvan iholle. Katsotaanpa myös pohjaa - onko se tarpeeksi joustava ja joustava? Liikuntaoppituntien erityispiirteenä on, että koulutus on täynnä erilaisia ​​aktiviteetteja, jotka vaihtelevat tiimipeleistä joogan tai kuntoilun elementteihin. Siksi lasten urheilujalkineet on sovitettava mahdollisimman intensiiviseen käyttöön.

Meidän tulee myös muistaa jälkiä jättämätön valkoinen tai harmaa pohja, joka ei jätä jälkiä voimistelupintaan. Huomaa, että kengät ovat vakaat eivätkä lapsen jalat väänny niihin - vakautus takaa turvallisuuden äkillisten liikkeiden, hyppyjen ja esiintyvien hahmojen aikana.

Tyylikäs ja terveellinen jaloillesi

Lapset, erityisesti vanhemmat, kiinnittävät yhä enemmän huomiota muotiin ja muotoiluun. Eri tyylien avulla he haluavat ilmaista itseään ja tuntea itsensä luottavaisiksi vertaistensa keskuudessa. He tarkkailevat ystäviensä mieltymyksiä, seuraavat trendejä ja valitsevat siten jotain, joka parhaiten heijastaa heidän persoonallisuuttaan. Annetaan heille mahdollisuus löytää kenkiä, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi, mutta myös muodikkaaksi.

Sekä värit että muotoilu ovat tärkeitä (tai sen puute, jos lapsi pitää minimalismista). Kun valitset jalkineita kouluun, otamme huomioon sen, että lapsemme pukeutuu joka päivä täysin eri tavalla luokkiin, joten jalkineiden tulisi olla mahdollisimman monipuolisia, jotta ne eivät erottu vaatteesta.

Muodikas ulkonäkö ei tarkoita terveyden uhraamista. On olemassa monia koulukenkien malleja, joiden korkea laatu on sopusoinnussa alkuperäisen ulkonäön kanssa. On tärkeää säätää leikkaus lapsen jalkoihin ottaen huomioon kaikki anatomiset erityispiirteet. Hyvin valittujen jalkineiden ansiosta koko kroppa on hyvin levännyt.