Kuinka hoitaa nahkakengät?


Nahkakengät vaativat hoitoa ja huomiota. Miksi? Ensinnäkin tämä johtuu siitä, että käytämme paljon enemmän tällaisiin jalkineisiin kuin muovisiin jalkineisiin. Haluamme siis pidentää heidän elämäänsä. Toinen syy on käyttömukavuus - nahkakengät ovat äärimmäisen mukavia, mukautuvat jalkaan ja takaavat miellyttävän käyttää niitä, vaikka olisimme jaloissamme monta tuntia. Joten ehdotamme, kuinka hoitaa nahkakengät niiden kestävyyden varmistamiseksi? Tutustu vinkkeihimme!

Miksi olemme valmiita valitsemaan nahkakengät?

Nahka on luonnollisin materiaali, josta jalkineita on tehty vuosia kaikille, iästä tai tyylistä riippumatta. Ehdotusten joukosta löydämme pumppaa naisten nahkakenkiä jousella, vaaleanpunaiset lasten ballerinat Ren Mutta 1467 kanervaja mies kengät, nahkakengät Pilpol. Vanhemmat ostavat niitä mielellään lapsilleen, koska korkeammasta hinnasta huolimatta ne takaavat suuren mukavuuden pienelle jalalle. Myös aikuiset tavoittavat heidät epäröimättä, koska ne ovat mukavat, hengittävät ja mukautuneet jalan muotoon. Lisäksi luonnollisesta nahasta valmistetut mallit hierovat jalkaa harvemmin, takaavat ilmankierron ja vaikuttavat positiivisesti vakauteen liikkumisen aikana. Kiistaton etu on, että iho säilyttää loistavan ulkonäkönsä pidempään. Sen sanotaan vanhentuvan hyvin. Sinun on kuitenkin huolehdittava niistä etukäteen - oikein hoidettuna ne eivät halkeile, murene, hajoa tai repeydy. Tietenkin tulee luonnollisia mutkia, joissa jalka toimii. Voit vähentää niiden lukumäärää ja syvyyttä erityisten levyjen ansiosta. Joten neuvomme sinua kuinka hoitaa nahkakengät oikein!

Mitä tuotteita kannattaa valita nahkakenkien hoitoon?

Nahka, josta kengät valmistetaan, on eläinperäinen tuote. Tämä tarkoittaa, että aivan kuten ihmisen iho, se vaatii järjestelmällistä puhdistusta, ravintoa, voitelua ja kyllästämistä. Muussa tapauksessa se voi muuttua kuivaksi ja jäykäksi ja menettää esteettisen arvonsa ja ominaisuutensa. Nahka, joka ei ole kyllästetty tai jota ei ole suojattu asianmukaisesti, imeytyy nopeammin ja kuluu nopeammin.

Ennen kuin päätät ostaa nahkaisia ​​kengänhoitotuotteita, sinun on muistettava, että tarvitset erilaisia ​​kosmetiikkaa mokka- ja nupukkinahkaa varten ja erilaisia ​​kosmetiikkaa sileää nahkaa varten. Varmista siis, että ominaisuudet sopivat käytettäviin jalkineisiin.

Mikä on hyödyllistä?

  • Sileät nahat - nahanpuhdistusaine / -puhdistusaine tai nahkasaippua, kunnostusaine, nahkarasva, vahapohjaista pigmenttiä sisältävä nahkavoide, tahna tai vaha, kyllästys- / suojasuihke;
  • Mokkanahka / nabuku - mokka- / nupukkiharja, mokka- / nupukanpoistoaine tai puhdistusaine, suihkeenpalautin, kyllästys tai roiskesuoja.

Kuinka hoitaa nahkakenkiä - vinkkimme

  1. Ensin on tehtävä testi sen selvittämiseksi, onko iho herkkä nesteen imeytymiselle. Imevät nahat (esim. Mokkanahka imevät pisaran vettä, kun taas suljetut nahat saavat sen valumaan pois. Valitse testin mukaan sopivat hoitotuotteet.
  2. Muista, että nahkien säännöllinen puhdistus ja hoito suojaavat kenkiä värimuutoksilta, mutta jotta tämä tapahtuisi, nahka on puhdistettava hyvin liasta - muta, pöly, tahrat jne.
  3. Jos haluat pidentää kengiesi käyttöikää, säilytä niiden väri ja muoto pidempään, suojaa nahka voimakkaalta auringonvalolta ja lämmönlähteiltä. Älä kuivaa kenkiä auringossa tai jäähdyttimellä ja käytä UV -suodattimella varustettuja hoitotuotteita.
  • Kun päätät hoitotuotteistasi, muista levittää niitä suurelle alueelle saumasta saumaan. Tämän ansiosta vältyt tahroilta ja värimuutoksilta.
  • Älä poista likaa kovalla hankauksella, sillä iho voi vaurioitua, hankautua tai haalistua.
  • Ihon optimaalinen kosteus on 40-60% ja se tarvitsee ilmanvaihtoa. Älä siis säilytä sitä muovisissa tai hengittämättömissä astioissa, vaan aseta tuuletettu kaappi, hengittävät kenkäpussit jne. Jos kosteus alkaa ylittää 70%, on olemassa todellinen riski homeen muodostumiselle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että nahkakengät ovat olleet viime vuosien muodin trendi. Kuitenkin, jotta he voivat säilyttää suuren kunnon pitkään ja palvella heitä pitkään, kannattaa huolehtia niistä asianmukaisesti. Toivomme, että nahkakenkien hoitoon liittyvien vinkkien ansiosta mallisi palvelee sinua vielä useita kausia! Ja jos etsit vain vaihtoehtoa itsellesi - tutustu KeeShoesin nahkajalkineiden tarjoukseen!