Kuinka käsitellä epämukavia jalkineita?


Joskus jalkineiden ostaminen ei ole täysin tyydyttävää. Vaikka kengät vastaavat esteettisiä tarpeitamme, ne voivat olla epämukavia käytettäessä. Mietitkö miten käsitellä epämukavia jalkineita? Sitten tutustu oppaamme, jossa me esittelemme 5 käytännöllistä vinkkiä!

Vinkkejä - kuinka jaella uusia kenkiä ...

  1. Ota kengät pois

Uudet nastat ystävän hääihin? Tai ehkä kengät etukäteen? Jos ostit kenkiä erityistilaisuuteen, varmista, että saat ne ennen tätä tapahtumaa. Älä kirjoita niitä kerralla. Suosittelemme muutaman kerran asettamaan heidät talon ympärille tai kävelylle. Tämän ansiosta voit säätää ne jalkasi muotoon, hajottaa ne ja vähentää riskiä, ​​että ne jahtaavat sinua seuraavan kerran. Voit aina päättää suunnitelmasta B ja laittaa puristusmallin paksuille sukkille tai pyytää henkilöä, jolla on hiukan suurempi jalka, tulemaan hieman sisään. Sitten kenkä rikkoutuu ja on mukavampaa.

  1. Käytä pohjallisia

Tämä on yksi suosituimmista ratkaisuista. Jos jalkinemalli ei sovi hyvin jalkoihisi, se on liian löysä tai muotoiltu väärin - laita oikeat pohjalliset. Valitse jalkineista sopivat tuotteet - ne eivät voi taivuttaa, heiluttaa tai erottua. Materiaali on myös tärkeä. Lämpiminä päivinä suosittelemme karitsannahan tai geelin lisäyksiä, kun taas paksummat variantit - esimerkiksi huopa-, villa- tai alumiinisieni - toimivat paremmin syksyllä ja talvella. Täysin asennettu pohjallinen on avain menestykseen, kun haluat saada mukavuutta jaloillesi.

  1. Puolikkaat ja korkokengät voivat myös olla ratkaisu

Jokaisella on omat mieltymyksensä jalkineiden suhteen, ja muut mallit takaavat mukavuuden. Jos pohjalliset eivät takaa mukavuutta, saatat tarvita ratkaisun, joka tukee keskijalkaa tai kantapäätä. Suosittelemme tarkistamaan välipohjat ja korot tätä tarkoitusta varten. Nämä ovat erityisen suosittuja naisten keskuudessa, jotka rakastavat kävelyä korkokengillä. Valitettavasti tämä jalan sijainti aiheuttaa usein metatarsaalista kipua, mikä johtuu riittävän tuen puutteesta. Puolipohjainen välipohja on saavuttamisen arvoinen myös etenkin jalkineille, joiden pohja on ohut ja jalka pehmustaa hyvin kävellessä. Ja miten käsittelet epämukavia jalkineita, kun sinulla on terävät reunat? Kun kengät on valmistettu esimerkiksi kovasta nahasta, ne voivat vaivata Akilles-jäntettä ja aiheuttaa epämukavuutta, joten korkokengät auttavat. Ne nostavat osan jalasta, joten jalkineiden reuna on vähemmän herkässä paikassa.

  1. Shoemaker rikkoa kengät

Tämä menetelmä on erittäin suosittu, kun ostat hiukan liian pieniä kenkiä tai jos sisäpohjan pituus on suhteeton molemmissa jaloissa. Tällaisessa tapauksessa sinun tarvitsee vain määrätä suutarin murtamaan kengät ja saat ne sopimaan haluamasi kokoon - korkeintaan noin puoleen. Edellytyksenä on kuitenkin, että niiden on oltava nahkakenkiä. Sitten on mahdollista määrätä ne ns viimeinen antaa heidän erota. Muut materiaalit eivät ehkä ole alttiita tällaisille käsittelyille ja voivat jopa vaurioitua. Projektin hinta on pieni - muutamasta zlottiin, ja vaikutus voi tyydyttää sinut.

  1. Kengän venytyssuihke

Erikoistunut suihke on toinen tapa käsitellä epämukavia jalkineita. Kemiallisen seoksen on tunkeuduttava materiaalin rakenteisiin, laajennettava niitä ja tehtävä kenkästä mukava käyttää. Suihkepuhdistusaine sisältää alkoholia, vettä, erityisen pehmittimen ja hoitoaineen. Tässä yhteydessä kuitenkin korostetaan jälleen, että tämä menetelmä läpäisee kokeen luonnollisen nahan tapauksessa. Suihkeet soveltuvat kaikentyyppiselle karkealle ja sileälle nahalle, mutta niitä ei tule käyttää lakkanahassa. Käyttötapa on yksinkertainen - suihkuta kenkäsi, laittaa jalat ja käytä vähintään 30 minuuttia. Valmisteessa kostutetut materiaalit joustavat ja ne sopivat jalkineisiin täydellisesti jalaan.

Toivomme, että vinkkimme osoittautuvat hyödyllisiksi ja että pystyt helposti käsittelemään epämukavien jalkineiden ongelman. Muista mitata yleensä käyttämäsi sukat ja mitata koko taulukon mukaan. Jos varastossasi on kuitenkin jo epämiellyttäviä jalkineita - noudata neuvojamme, ja ehkä voit korjata tilanteen. Onnea!