Kuinka näyttää naiselliselta saappaissa?


Raskaat, massiiviset jalkineet, jotka on mallinnettu sotilasmalleihin ja jotka liittyvät ensisijaisesti alakulttuureihin, jotka keskittyvät tiettyihin musiikkilajeihin - rock, punk ja metalli. Näin saappaat voidaan kuvata pähkinänkuoressa. Tuhannet teini -ikäiset ja aikuiset - miehet ja naiset ympäri maailmaa rakastavat kenkiä, joissa on erottuva nyöritys, korkea nahkainen päällinen ja vankka pohja. Ehdotamme, kuinka luoda tyyliä saappaiden pääroolissa, jotta omistajat näyttävät ja tuntuvat naisellisilta.

Lyhyt saappaiden historia

Idea kengistä, jotka pitävät jalkaa tiukasti, tuli loukkaantuneelta lääkäriltä Klaus Märtensiltä. Vuonna 1945 kehitetty projekti sai nopeasti suosiota työntekijöiden ja univormupalvelujen keskuudessa. Miten saappaista, jotka tunnetaan myös nimellä martens, tuli korvaamaton osa katumuotia? Massiiviset kengät houkuttelivat alakulttuurien edustajia 90 -luvulla - skinheadit, punkit ja metallit. Voit käyttää niitä konsertissa ilman vaaraa, että joku rikkoo jalkasi pogon aikana. Kiinteä pohja ruuveilla oli hyödyllinen taistelujen aikana, ja korkea päällinen suojaa täydellisesti sateelta ja kylmältä. Lähes 20 vuoden piti kulua, ennen kuin saappaat lakkasivat liittymästä vain kapinallisiin nuoriin ja löysivät viihtyisän paikan naisten vaatekaapista.

Saappaat - muodikkaita ja mukavia

Saappaiden harrastajat ovat samaa mieltä - tämä on upea, erittäin kestävä ja mukava kenkä. Uskotaan, että ne sopivat parhaiten t-paidassa, rahtihousuissa ja nahkatakissa olevaan kapinallisen pojan kuvaan. Muoti antoi kuitenkin saappaille vihreän valon ja voimme käyttää niitä hyvin naisellisissa tyyleissä. Jotta emme tekisi virheitä, otamme muutamia sääntöjä sydämeemme ja muistamme ne, kun luomme sarjamme.

Kuinka näyttää naiselliselta saappaissa?

Martensia voi käyttää housujen, hameiden ja mekkojen kanssa. Valitse saappaille tiukat, kapeat farkut, valkoinen paita ja Ramones -takki tai vastaavat rypytyshousut, villapaita ja pehmeä neuletakki. Jos pidämme rohkeammista tyylitöistä ja haluamme leikkiä muodin kanssa, martens sopii myös shortseihin - yhdistetään ne pitkiin, paksumpiin polvisukkiin. Hameen ystävät voivat käyttää taistelukenkiä vauvasta, farkusta tai nahasta valmistetuilla malleilla. Arvokkaita neuvoja: hame on asennettava, se voi olla suora tai a-muotoinen. Luomme ainutlaatuisia tyylit, jos käytämme saappaissamme pehmeää neulottua mekkoa, mieluiten ylimitoitettua mallia. Kaikki goottilaistyyliset mekot, joissa on pitsiä ja tekstiilikoristeita, näyttävät myös hyviltä. Muista kuitenkin, että tällä tavalla meidät voidaan pitää tietyn alakulttuurin jäseninä. Perinteiset taistelukengät ovat mustia, mutta meidän ei tarvitse rajoittua tähän väriin! KeeShoes -verkkosivustolta löydät eri malleja ja värejä. Mitä naisellisempi kengän sävy, sitä suurempi mahdollisuus, että koko muotoilumme näyttää kevyeltä ja naiselliselta.

Mitä yhdistelmiä vältetään - luettelo kielletyistä lisäaineista

Nainen saappaissa se voi näyttää muodikkaalta, seksikkäältä ja kauniilta. Internetissä on paljon muoti -inspiraatiota, joten on helppo pudota ansaan ja harjata kitchiä vastaan. Mitä vikaa saappaissa? Vältä verkkosukat ja repeytyneet sukkahousut, ellet luo pukua juhlapuvulle, jolloin ei myöskään haittaa vaatteiden roiskuminen keinotekoisella verellä ja valkoisen jauheen käyttö. Meidän pitäisi myös jättää pitkät, juoksevat mekot vaatekaappiin tai pukea ne päälle vain, kun menemme konserttiin tai rock -kokoukseen. Jos valitsemme asun häät, emmekä ole korkokenkien faneja, käytämme ballerinoita tai sandaaleja. Saappaat ja tyylikkäät cocktail -mekot eivät kulje käsi kädessä. Meidän on myös muistettava, että Martens -kengät eivät ole urheilu- tai kesäjalkineita, joten romanttiselle kävelylle niityllä laitetaan lenkkarit tai sandaalit.

Saappaat ovat mukavia ja kestäviä kenkiä, joissa voimme näyttää kauniilta ja naisellisilta. Kun luot tyyliä, muista muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä ja muista valita ainutlaatuinen kenkäpari suosikkiväriimme.