Kuinka olla maksamatta liikaa kengistä? 8 tehokasta tapaa säästää oikeaa rahaa


Etsitkö säästöjä kriisiaikoina? Mietitkö, mitä muuta voit tehdä kulujen vähentämiseksi? Kohtuullinen ja harkittu ostosten teko on yksi tehokkaimmista tavoista taistella kodin niukkaa budjettia vastaan. Kenkien tapauksessa asia muuttuu hieman monimutkaisemmaksi. Vaikka et pidä muodista etkä tarvitse uusimpia kenkämalleja, sinun on ehdottomasti vaihdettava ne silloin tällöin. Ota selvää, miten se tehdään viisaasti.

Ostokset viisaasti? On mahdollista!

Lasten jalat kasvavat huimaa vauhtia ja käytännössä joka kausi vaativat vaihtokengät isompaan kokoon. Uusien kenkien ostaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä vain silloin. Aikuisten jalkojen koko voi myös muuttua iän ja siihen liittyvien kehon muutosten myötä.

Lisäksi jotkut kengät voivat huonontua ja korjauskustannukset eivät välttämättä ole kannattavia. Joskus tarvitsemme vain uuden kenkäparin täydentääksemme tietyn ilmeen tai vain saadaksemme itseluottamusta. 

Huolimatta syystä aiot ostaa uuden kenkäparin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kotibudjettisi kärsii. On olemassa joitain todistettuja vinkkejä, jotka auttavat sinua lopettamaan kenkien liiallisen maksamisen. Aloitetaan!

# 1 Älä osta erittäin kalliita kenkiä, jos aiot käyttää niitä hyvin harvoin

Jos tarvitset uuden kenkäparin vain yhteen tyyliin tiettyyn tapahtumaan, kannattaa ehdottomasti etsiä halvempia malleja. 

Ekologinen nahka voi olla petollisesti samanlainen kuin luonnollinen, ja näin säästät kengissä, joita käytät vain muutaman kerran elämässäsi.

# 2 Keskity laatuun ostaessasi vapaa-ajan kenkiä

Vaikka laatu ei ole niin tärkeä näkökohta ostaessasi kenkiä, joita käytät hyvin harvoin, vapaa-ajan kenkiä ostettaessa se on avain menestykseen ja tietysti säästöön. 

Hyvälaatuiset kengät, vaikkakin yleensä huomattavasti kalliimpia, ovat ehdottomasti investoinnin arvoisia. Muista kuitenkin, että korkeampi hinta ei aina ole laadun mittari. Tästä syystä on syytä tutustua muiden käyttäjien arvosteluihin ennen ostamista.

Kunnollinen kenkäpari palvelee sinua monta vuotta yhdellä ehdolla, josta keskustelimme seuraavassa osiossa.

# 3 Pidä hyvää huolta kengistäsi

Se, kuinka paljon hoidat kenkiäsi, vaikuttaa erityisesti siihen, kuinka usein vaihdat ne. Käytä suojaavia kyllästysaineita ja muita yksityiskohtia, jotka auttavat pitämään ne hyvässä kunnossa myös päivittäisessä käytössä.

# 4 Osta sesongin ulkopuolella

Kauden lopussa monet myyjät, jotka haluavat tehdä tilaa uusille kokoelmille, päättävät myydä tietyt mallit pois. Ota tämä huomioon, osta uudet saappaat talven lopussa ja osta sandaalit kesän edetessä. Näin voit säästää paljon!

# 5 Odota myyntiä

Joskus myyntiä kannattaa odottaa. Kokoelmien vaihtoon liittyvien kampanjoiden lisäksi myymälöissä odota myös tapahtumia, kuten Black Friday ja Cyber ​​​​Monday.

# 6 Älä pelkää kuluttaa enemmän kunnollisiin jalkineisiin

Niin naurettavalta kuin se kuulostaakin, yksi tehokkaimmista tavoista säästää rahaa kengissä on… ostaa kalliimpia pareja. Useimmissa tapauksissa korkeampi hinta tarkoittaa parempaa laatua ja siten pitkäaikaista säästöä.

# 7 Siirry klassikoihin

Jos aiot käyttää hieman enemmän rahaa uusiin kenkiin, muista valita klassikot. Tämän ansiosta voit olla varma, että kengät ovat hyödyllisiä pitkään, ei vain yhden kauden ajan.

Samaa ajattelutapaa noudattaen klassiset neutraalit värit osoittautuvat varmasti liittolaisiksi. Valitse sävyt, jotka harmonisoituvat täydellisesti muun vaatekaappisi kanssa, ja käytä halvempia asusteita, kuten koruja tai huiveja, luodaksesi väriä.

# 8 Osta vauvan kengät… itsellesi

Lasten kenkiä on usein saatavilla kokoon 38 asti. Jos sovit tähän valikoimaan, voit säästää paljon. Lasten kengät ovat yleensä halvempia kuin aikuisten kengät. 

Psst! Älä pelkää lasten kuvioita ja pimeässä hehkuvia pohjallisia. Monet suuret brändit, kuten Converse, Adidas, Vans ja Dr Martens, tuottavat lasten versioita suurimmista bestsellereistään.

# 8 Osta vahvistetuista verkkokaupoista

Rahan säästämiseksi kannattaa myös valita kiinteiden verkkokauppojen sijaan todistetut verkkokaupat. Tilojen ylläpitokustannukset ja henkilöstön palkkaus aiheuttavat sen, että kenkien hinnat voivat poiketa radikaalisti toisistaan.

Verkkokaupoissa on usein houkuttelevia alennuskoodeja, jotka alentavat tuotteiden hintoja syötettyään ne kaupan päätyttyä sopivaan ruutuun.

Varmista kuitenkin, että verkkokauppa todella tekee yhteistyötä johtavien valmistajien kanssa ja sillä on todellisia mielipiteitä verkossa. Se on erittäin tärkeää nykyään, kun ei ole pulaa huijareista, jotka haluavat lunastaa jonkun toisen tietämättömyyden.

Ajattele strategisesti ja säästä

Kuten näette, säästäminen kenkien ostamisessa ei ole niin vaikeaa, ja se edellyttää muutamien pienten muutosten tekemistä. Uskomme, että neuvojemme ansiosta lakkaat maksamasta liikaa kengistä ja käytät säästetyt rahat enemmän iloon. Onnea!