Kuinka valita housut?


En tunne naista, jonka vaatekaapissa ei ole vähintään yhtä housuparia, ja sinulla varmasti on. Elämän voimakkuuden vuoksi ne ovat paljon käytännöllisempiä kuin mekot ja hameet. Olet varmasti miettinyt, mitkä kengät valita tietylle mallille näyttääksesi parhaalta, ja tämä artikkeli auttaa sinua tässä.

En tunne naista, jonka vaatekaapissa ei ole vähintään yhtä housuparia, ja sinulla varmasti on. Elämän voimakkuuden vuoksi ne ovat paljon käytännöllisempiä kuin mekot ja hameet. Varmasti mietit joskus, mitkä kengät valitse tietty malli, joka näyttää parhaalta, ja tämä artikkeli auttaa sinua siinä. 

Seksikäs putket

Putkista tuli kuusikymmentäluvun symboli, eivätkä nykyäänkään menetä suosionsa. Ne korostavat tvahvuutesi, jolloin voit tuntea olosi houkuttelevaksi ja naiselliseksi. Turvallinen valinta ovat korkeat saappaat, nilkkatossut tai ballerinat. Jos sinulla ei ole ongelmia kävellä korkokengillä, Muista sitten, että korkokengät korostavat pakaraa ja pidentävät optisesti jalkojasi. 

Mukavimmat farkut

Modien määräEli -farkut ovat uskomattomia, joten niitä on helppo yhdistää kenkiin. NajoKengät, joissa on litteät kantapäät tai leveä pylväs, sopivat heille paremmin. Voidaan ajatella, että kaikki sopii heille. Mielenkiintoinen ratkaisu on kuitenkin värikkäiden pohjallisten lenkkarit, jotka antavat tyylillesi hieman löysää. 

Tyylikäs rypyssä

Pukuhousut liittyvät edelleen pääasiassa miehiin, vaikka tämä muuttuu yhä enemmän. Miesten tapauksessa heille on valittava tyylikkäät tossut. Jos nainen laittaa ne jalkaan, se on useimmiten litteillä kengillä. Voit myös valita mokkasiinit tai naiselliset sopivat tossut. Tällaisessa painoksessa näytät varmasti tyylikkäältä työssä tai teatterissa käydessäsi. 

Ylelliset kellot

Vaikka kellot liittyvät eniten hippeihin, ne ovat palanneet keväästä lähtien Kauppaketjut. Kun haluat erottua joukosta, he varmasti kiinnostavat sinua. Paras heippaniihin on kiinnitetty kiilat, leveät pylväät tai tasot. Jos pidät mieluummin litteistä naisten kengistä, kiinnitä huomiota lenkkarit. 

Mukavat legginsit

Kehon lähellä olevat sukkahousut ovat edelleen muodikkaita monipuolisuutensa ansiosta. On parasta, jos päätät nilkkureista tai pyöreän varpaan saappaista. Mielestäni ne näyttävät parhaiten ballerinoilta, jotka sinulla todennäköisesti on jo. Jos haluat laihduttaa jalkasi optisesti, kaiken pituiset saappaat auttavat sinua. Leggingsit ovat täydelliset housut muskettisotureille. 

 

On syytä muistaa, että kaikki nämä säännöt ovat vain ohjeellisia. Tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi siinä, mitä käytät.