Kuinka valita kengät housuihin?


En tiedä naista, jolla ei olisi vaatekaappissaan ainakin yhtä hopeaparia, ja sinulla on myös ne. Elämän voimakkuudessa ne ovat paljon käytännöllisempiä kuin mekot ja hameet. Sinun on oltava koskaan miettinyt, mitkä kengät valita tietylle mallille näyttääksesi parhaimmalta, ja tämä artikkeli auttaa sinua tässä.

En tiedä naista, jolla ei olisi vaatekaappissaan ainakin yhtä hopeaparia, ja sinulla on myös ne. Elämän voimakkuudessa ne ovat paljon käytännöllisempiä kuin mekot ja hameet. Sinun on oltava kerran miettinyt, mitkä kengät valitse tietty malli näyttääksesi parhaimmalta, ja tämä artikkeli auttaa sinua tässä. 

Seksikkäät putket

Putkista on tullut 1960-luvun symboli, ja jopa tänään ne eivät menetä suosiotaan. He korostavat tvahvuutesi, joiden avulla voit tuntea houkuttelevuutta ja naisellisuutta. Turvallinen valinta on korkea saappaat, nilkkurit ja balerinakengät. Jos sinulla ei ole ongelmia kävelyllä korkokengillä, muista sitten, että tapit korostavat pakarat ja pidentävät optisesti jalat. 

Mukavimmat farkut

Mod. MääräEli-farkut ovat uskomattomia, joten kenkiä on helppo valita. Najosopivampia ovat litteä- tai leveäkorkoiset kengät. Voit ajatella, että kaikki sopii heille. Vaikka mielenkiintoinen ratkaisu on lenkkarit, joissa on värikkäät pohjat, jotka antavat tyylityksellesi hieman löysyyttä. 

Tyylikäs rypytys

Pukuhousut liittyvät edelleen pääasiassa miehiin, vaikka nämä muuttuvat yhä enemmän. Miehille tulisi valita tyylikkäät tohvelit. Jos nainen laittaa ne päälle, niin useimmiten litteillä korkokengillä. Voit myös valita leivonnaiset tai naisellinen tossut. Tässä julkaisussa näet ehdottomasti tyylikäs työssä tai teatteriin mennessä. 

Extravagant kelloja

Vaikka kelloihin liittyy eniten hippejä, ne ovat olleet takaisin keväällä virtajohdot. Kun haluat erottua joukosta, he kiinnostavat sinua ehdottomasti. Mieluiten heiNiille käytetään kiilaa, leveitä pylväitä tai lavoja. Jos pidät mieluummin naisten kengistä, kiinnitä huomiota lenkkarit. 

Mukavat säärystimet

Tiukasti istuvat jalkalämmittimet ovat edelleen muodikkaita niiden yleismaailmallisuuden ansiosta. On parasta, jos päätät nilkkurit tai pyöreät kengät. Mielestäni ne näyttävät parhaimmilta baleriineilta, joita sinulla todennäköisesti jo on. Jos haluat optisesti ohut jalat, niin minkä tahansa pituiset saappaat auttavat sinua. Sääriset ovat täydelliset saappaat kengät. 

 

On syytä muistaa, että kaikki nämä säännöt ovat vain ohjeita. Tärkeintä on, että tunnet olosi hyväksi vaatteissasi.