Kuinka valita kengät pellavahousuille?


Pellava on kangas, joka saa yhä enemmän huomiota ja tulee ylpeänä suosittujen muotitalojen kokoelmiin. Lähes kaikki vaatteet on ommeltu siitä, mutta pellavahousut ovat suosituimpia. Sekä nais- että mieskäyttäjät rakastavat heitä. Mihin yhdistää liinavaatteet? Kuinka valita kengät pellavahousuille? Katso inspiraatiomme.

Pellavahousuilla voi olla monia muotoja ja tyylejä. Pellavahousut ovat erinomainen valinta lämpimiin kevät-kesäpäiviin pääasiassa kankaan ilmavuuden vuoksi. Se on luonnollinen kangas, joka antaa ihon hengittää, ja lisäksi - se on erittäin monipuolinen ja toimiva, minkä vuoksi sitä valitaan innokkaasti sekä rentoutumiseen että virallisiin liiketapaamisiin. Sen luonne riippuu leikkauksesta, väristä ja lisävarusteista. Usein ongelmia aiheuttava tekijä on oikean jalkineen valinta. Joten miten valita pellavahousujen kengätsaadaksesi odotetun vaikutuksen?

Liiketapaaminen - mitä kenkiä pellavahousuille

Jos yritykselläsi on pukeutumiskoodi, asun on täytettävä tietyt ohjeet. Sama koskee kaikenlaisia ​​liiketapaamisia, jotka vaativat muodollista ja tyylikästä muotoilua. Takin ja pellavahousujen yhdistelmä tekee kokonaisuudesta klassisen ja tyylikkään, mutta erittäin luonnollisen. Asusteet ovat erittäin tärkeitä ja ennen kaikkea kengät.

Suosittelemme sitä naisille klassiset pumput peittää sormet. Muista, että yleisesti hyväksytty sääntö vakavissa liiketapaamisissa on rakennettujen mallien valinta, joten kannattaa tarkistaa etukäteen, päteekö mainittu sääntö tapahtumassa vai tapaamispaikassa. Jos tapaamiset ovat epävirallisia, mutta ne vaativat silti ammatillista läsnäoloa, ne ovat täydellisiä sandaalit tai kuolematon korkokengät. Täällä vapaus on hieman suurempi, joten sinun pitäisi harkita malleja, joissa on avoimet sormet, vakaalla pylväällä. Yhdessä pellavahousujen kanssa ne näyttävät alkuperäisiltä, ​​mutta silti erittäin tyylikkäiltä.

Tyylikäs miesten kengät pellavahousuihin ovat pääasiassa klassisia, nauhakenkiä. Jotta ne sopisivat hyvin yhteen vaalean kankaan, kuten pellavan kanssa, niiden on oltava valmistettu korkealaatuisesta nahasta vaaleilla, neutraaleilla väreillä. Pellavan ja raskaiden mallien yhdistäminen on ehdottomasti mahdotonta, koska ne vievät kaiken tyylin.

Pellavahousut joka päivä - mitä kenkiä valita?

Päivittäisissä tyylitelmissä on helppo ja rento tyyli. Pellavahousut toimivat hyvin, koska voit yhdistää ne vapaasti muiden vaatteiden kanssa ja näyttää silti tyylikkäältä.

Naiset, joilla on pellavahousut, valitsevat useimmiten lenkkarit, lenkkarit tai herkät sandaalit. Muu asu ja tilaisuus ovat erittäin tärkeitä. Lords, malli luonnollista nahkaa tai kangasta olevista liukukengistä, toimii myös päivittäin.

Miehille suositellaan klassisia mokkasineja tai lenkkaria. Yhdessä kirkkaan t-paidan tai pellavapaidan kanssa, jossa on aggressiivisesti käärityt hihat, ne luovat kevyen tyylin, mutta eivät ilman hyvää makua. On syytä huomata, että pellavahousujen kenkiä tulisi käyttää paljain jaloin. Jos suunnittelet kesäpiknikkiä, kävelyä tai matkaa kaupungin ulkopuolelle, kannattaa keskittyä mukaviin ratkaisuihin, jotka mahdollistavat liikkumisvapauden ja eivät samalla vaadi hyvää makua.
Stylistit suosittelevat myös sandaaleja pellavahousuihin ja flip-floppeja iltajuhliin rannalla.

Voiko olla yleisempää housutyyppiä? Itse asiassa ne näyttävät moitteettomilta useimpien jalkineiden kanssa, ja saat tehokkaan ilmeen jokaisessa versiossa. Ainoa asia, joka sinun on muistettava, on, että pellavahousut näyttävät hyviltä luonnollisista, kevyistä materiaaleista ja hienovaraisista asusteista. Herkät korut puolestaan ​​koristavat tyylityksesi, eivät hukuta sitä eivätkä poista sen ilmavuutta ja viehätystä.