Reweks Kukkatossut violetti

Tuote ei ole saatavilla ;(

Reweks-tossut violetilla kukilla – täydelliset pienille jaloille

Reweks-brändissä on tuotteita, joissa yhdistyy viehättävä muotoilu ja käytännöllisyys, ja violetit kukkatossut ovat täydellinen esimerkki näiden ominaisuuksien yhdistämisestä. Näistä erityisesti tytöille suunnitelluista viehättävistä tossuista tulee lastenne suosikkijalkineita, ei vain niiden ainutlaatuisen ulkonäön, vaan myös käyttömukavuuden vuoksi.

Valmistaja Reweks tietää, että lasten jalat ovat terveen kehityksen perusta, minkä vuoksi se käyttää laadukkaimpia materiaaleja lasten tossujen valmistuksessa. Jopa leikkiessään päiväkodissa, koulussa tai kotona, lapsesi jalkoja ympäröi hoito ja mukavuus.

Reweks-tossut lapsille kategoriassa takaavat, että lapsesi rakastaa uutta asustettaan. Violetti kukkakuvio kiinnittää huomion ja lisää charmia jokaiseen pieneen naiseen, kun taas violetin värin ansiosta tossut sopivat helposti eri lasten tyyliin.

Turvallisuuden käytön aikana varmistaa jäykkä kantapää, joka vakauttaa jalkaa ja estää sen hallitsemattomat liikkeet, mikä on erittäin tärkeää lasten nopeassa ja ketterässä leikissä. Käyttömukavuuden takaa nahkainen pohjallinen, joka ei vain mukaudu jalan muotoon, vaan myös varmistaa riittävän ilmankierron. Profiloitu pohjallinen tukee jalkojen oikeaa asentoa, mikä on erittäin tärkeää kasvavien lasten jalkojen kannalta.

Tarrakiinnitys on lisäetu, jonka avulla voit nopeasti ja helposti säätää tossun leveyttä. Tämän ansiosta taapero voi pukea ja riisua kengät itsenäisesti, mikä varmasti kehittää itsenäisyyden henkeä ja opettaa itsepalvelua.

Ei voida jättää huomiotta, että tossut on valmistettu kankaasta, mikä tekee niistä kevyitä ja ilmavia. Ne sopivat ihanteellisesti sisäkäyttöön ja suojaavat lattioita naarmuilta ja jalkoja kylmältä.

Reweks Tohvelit violetilla kukilla eivät ole vain kaunis ja muodikas asuste pienelle tytölle, vaan myös mukavat, turvalliset ja terveelliset jalkineet, jotka palvelevat lastasi pitkään tarjoten hänelle iloa ja mukavuutta joka askeleella.

  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Profiloitu sisäosa
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas
  • Väri: Violetti

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|