Lapset, toisin kuin esiintymiset, ovat vaativimpia asiakkaita. Mukava, käytännöllinen ja lisäksi lasten tarpeita vastaavien jalkineiden löytäminen voi olla todellinen haaste. Sekä lapset että heidän vanhempansa arvostavat Zarro-saappaita, koska he pystyvät vastaamaan kaikkein kriittisimpiin makuihin, ja niiden toimivuus täyttää kaikki vanhemmat.


Valikoimamme


Myymälässämme löydät saappaat, jotka sopivat sekä pojalle että tytölle. Kaikki ne on valmistettu luonnollisesta nahasta, joten ne kestävät vaativampia - syksy- ja talviolosuhteita - ja pystyvät selviytymään intensiivisistä lasten peleistä.


Zarro-kengät ovat kooltaan 25-37. Ne on valmistettu neutraaleista väreistä, jotka suojaavat niitä näkyviltä lialta ja tekevät niistä pidempään.


Miksi kannattaa valita Zarro-saappaat?


Zarro-saappaat lapset eivät pelkää edes epäsuotuisimpia sääolosuhteita. Luonnollinen iho antaa erinomaisen lämmöneristyksen lapsen jalkaan, jonka ansiosta lapsemme voi laittaa saappaat syksyllä sekä talvella ilman pakkasen, kylmän tai jopa sateisen pelkoa.


Zarro-tuotemerkillä on myös lisäsuojaa kengän sisällä. Täyte on turkis, joka huolehtii jalkojen lämpötilan säilyttämisestä. Kengät on varustettu myös profiloidulla pohjallisella, jonka ansiosta saappaat sopivat täydellisesti lapsen jalkaan, mikä tekee pienestä seikkailijasta mielellään jalka hänen suosikkijalkineilleen ja tuntuu hyvältä.


Profiloitu pohjallinen on valmistettu materiaalista, joka imee lisää kosteutta. Zarro-saappaiden valmistukseen käytetyt materiaalit suojaavat jalkojen menettämisessä, mutta eivät aiheuta sen jäähtymistä. Zarro-saappaat eivät tee vaikeuksia laittaa ja ottaa pois.


Jos olet vaativa vanhempi ja lapsesi haluavat käyttää tyylikästä ja tyylikästä, sijoita Zarron jalkineisiin.